• DEGASTEN

We the People

We the People

DEGASTEN

theater

Over

DEGASTEN kraakt, vangt en grijpt de tijd.

Wij zijn tijd. En ja, we zijn eindig. Maar binnenin die eindigheid is er gelukkig ook nog een plek waar onze dagen niet geteld zijn. Waar secondes uren zijn en jaren binnen een minuut voorbij kunnen vliegen. Alleen, waar bevindt die plek zich? En hoe kom je er?
 
Tijd zit ons vaak op de hielen, maar tijd is ons ook gegeven zonder dat we er maar iets voor hebben hoeven doen. We the People van DEGASTEN is een ode aan de tijd.
 
‘Sprankelend en ijzersterk. We the People is een tot in de puntjes uitgevoerde groepsdynamiek van twaalf acteurs, allemaal even goed.’  ★★★★ Theaterkrant
 
artistieke leiding & regie Elike Roovers en Rutger Esajas spel Christopher van der Meer, Celia Scheij, Celesta Mensah, Daphne Masé, Delaisa Rafaela, Mingus Kramer, Nur Dabagh, Ozan Aydogan, Sara Schoon, Sander Koridon, Steven Dinkgreve, Tariq Bakas en Ziggy Knel dramaturgie Katja Hieminga tekst Eva de Wit en Anouk Saleming Muziek DJ Lovesupreme choreograaf (stage) Linar Ogenia decor Thiadmer van Galen en Jasper van Roden kostuums Gerbrand Bos Licht/techniek Erik Gramberg techniek Karel Gerlach
 

We the People from theater DEGASTEN on Vimeo.

Makers

DEGASTEN maakt rauw, fysiek en interdisciplinair montagetheater. De voorstellingen van DEGASTEN zijn sterk associatief en hebben een meeslepende, dynamische beeldtaal. DEGASTEN maakt samen met haar jonge spelers uitdagende voorstellingen over de wereld van vandaag.
60 minuten
3 feb naprogramma

Op za 3 feb is er na afloop van We the People een speciaal naprogramma: DEGASTEN en de gasten van DEGASTEN. Met korte voorstellingen van oud DEGASTEN-gedienden, die hun weg hebben gevonden naar de Toneelschool: Kimberley Agyarko, Evalinde Lammers en Leandro Ceder.
21:30, gratis entree met kaartje We the People.