Work Harder

Work Harder

Wunderbaum

theater

Over

Een theatraal hoorspel, waarin Wunderbaum reflecteert op onze prestatiemaatschappij

Nadat de strategieën zijn bepaald, de motivational speeches zijn afgestoken, de targets geformuleerd, de functioneringsgesprekken zijn ingepland en de burn-outs zijn ondergaan, vragen de spelers zich af wat het oorspronkelijke doel ook alweer was. Moeten ze hun professionele ambities wel zo serieus nemen? En kan het opgeven van ambities net zoveel voldoening geven als het verwezenlijken ervan?

Het idee voor deze voorstelling ontstond ver voor de corona-crisis. Het was toen onvoorstelbaar dat onze economie zo radicaal zou worden stilgelegd. De recente gebeurtenissen gaven het onderwerp, de prestatiemaatschappij, een extra laag. Naast al het persoonlijke, financiële en maatschappelijke leed, stelt deze crisis zeker ook de vraag of pas op de plaats maken niet verstandiger is.

'Tragikomisch theatraal hoorspel over prestatiedruk' Theaterkrant

Work Harder speelt live voor een klein publiek in een corona-proof setting.

van en met Wine Dierickx, Matijs Jansen, Verona Verbakel en Danny Westerweel medemaker Tanya Zabarylo artistieke begeleiding en eindregie Lies Pauwels regie assistentie Zoë van der Kust dramaturgie Tobias Kokkelmans zangcoach Joost Schouten voice-over Maartje Remmers licht en decorontwerp Maarten van Otterdijk kostuums Lotte Goos advies geluidsontwerp Remco de Jong techniek Toon Boland, Rick Gobée en Margreet van der Helm productie Wunderbaum and Theaterhaus Jena co-productie Theater Rotterdam

100 minuten