• washing hands building conversation

Washing Hands

Washing Hands

Building Conversation

performance

Over

doorlopend v.a. 19.00 uur / gratis

Washing Hands is een ritueel, ontworpen om fysiek contact terug te brengen in de publieke ruimte. Een eenvoudig vormgegeven installatie, opgesteld in de (semi) openbare ruimte. Voorbijgangers en bezoekers, die elkaar wel of juist niet kennen, nemen elk plaats aan een kant van een doorzichtige plaat rondom een waskom. Door elkaars handen met zeep te wassen, ontstaat er weer de mogelijkheid om elkaar aan te raken. Deze bijzondere manier contact biedt tevens de gelegenheid om op een andere manier met elkaar te spreken. Want hoe praten we nu, in de tijd van corona, met elkaar? Wat doet de sociale afstand en het gebrek aan fysiek contact met de manier waarop we ons tot elkaar verhouden? Worden we er ook afstandelijker van, of ontstaat er een nieuw soort nabijheid, een andere manier van verbonden zijn?

De manier waarop we met elkaar praten beïnvloedt de toekomst die we samen maken. Vanuit deze overtuiging onderzoekt makersgezelschap Building Conversation nieuwe manieren om met elkaar in gesprek te gaan. Hiervoor zijn verschillende performatieve gesprekken ontwikkeld om op een niet dagdagelijkse manier een gesprek voeren, waarbij elke vorm andere kennis oplevert. 

concept en ontwikkeling Daan ’t Sas in samenwerking met Lotte van den Berg productie Yoka van Zuijlen

info

Via de ticketbutton boek je een tijdslot. Als je je vijf minuten voor aanvang van het tijdslot meldt bij de zaal word je opgevangen door een medewerker van Building Conversation.

Per klant zijn max twee tickets te bestellen.