• radio van deyssel 9

Online event: Radio van Deyssel #9: Iedereen alleen

vr 26 februari t/m vr 16 april

Online event: Radio van Deyssel #9: Iedereen alleen

Hanna Timmers / Frascati Producties

theater

Over

Let op: zo lang de coronamaatregelen nog gelden, is dit een online event ipv een samenkomst bij Pop-up Theater van Deyssel. Deze corona-proof aflevering bestaat uit vier delen op vier data en samen vormen ze één verhaal. Hoe dit er precies uit komt te zien, dat lees je binnenkort op deze pagina.
 
Vanuit Pop-up Theater van Deyssel in de Lodewijk van Deysselstraat zoeken theatermaker Hanna Timmers en social designer Luca van Slagmaat naar de (on)vertelde verhalen van de buurt. Sinds september 2018 ontstonden zo al zeven voorstellingen, een luisterwandeling (deel 8) en een korte film.
 
In de negende aflevering van Radio van Deyssel zoomen we in op het individu. In een tijd waarin je op jezelf bent teruggeworpen, heeft iedereen een eigen verhaal. We luisteren naar mensen uit de buurt die graag alleen zijn of juist ongewild geïsoleerd leven. Ook gaan we het gesprek aan met buurtbewoners die het idee hebben dat ze er alleen voor staan. We vragen ons af: zou het eigenlijk niet helpen om het 'alleen zijn' te oefenen?
 
concept en regie Hanna Timmers social design Luca van Slagmaat spel Kyra Bououargane, Remco Melles en jonge en oudere buurtbewoners techniek Tom Brinkkemper met dank aan Rochdale, Bakkerij de Eenvoud, Cascoland, Gemeente Amsterdam, Vooruit en alle buurtbewoners die we spraken

 

Makers

Pop-up Theater van Deyssel
 • vr 26 feb
  18:00
 • vr 12 mrt
  18:00
 • vr 02 apr
  18:00
 • vr 16 apr
  18:00