• Kim Noble Lullaby

Lullaby For Scavengers

Lullaby For Scavengers

Kim Noble (UK) / CAMPO (BE)

Engelstalig
performance

Over

 

Na Kim Noble Will Die (waarin Kim Noble zijn eigen einde ensceneert) en de festivalhit You’re not alone, (waarin hij een geheime obsessie heeft met een kassière),  toont de Britse (video)kunstenaar en comedian Noble nu het sluitstuk van zijn trilogie rond eenzaamheid en vriendschap.

In Lullaby for Scavengers heeft Noble eindelijk vrienden gevonden en zoekt hij een manier om samen te leven. Zijn kompanen zijn een vos en een (zingende) dode eekhoorn. Gedrieën zoeken ze naar manieren om te overleven in een wereld die hen niet noodzakelijk nodig heeft. Welke aspecten van mens-zijn blijken de moeite om door te geven aan de volgende generatie? Wie gidst ons in de tijd die ons hier rest? En hoe ga je om met knaagdieren in het plafond?  

Na het eerder door Frascati getoonde You are not alone, beleeft Lullaby for Scavengers nu in Frascati zijn Nederlandse première.

van & met Kim Noble outside eye Pol Heyvaert techniek Saul Mombaerts productie CAMPO Gent coproductie Schauspiel Leipzig, Kampnagel Internationales Sommerfestival Hamburg & Festival actoral (Marseille)

 

Makers

Kim Noble (UK) is een bekroonde comedian en videokunstenaar. Zijn multidisciplinaire aanpak leidde tot unieke creaties in theater, tv, film, kunst en comedy. Noble was deel van het Perrier Award-winnende, BAFTA-genomineerde experimentele comedy-duo Noble and Silver. Bij CAMPO maakte Kim Noble in 2018 de live-radiovoorstelling Wild Life FM samen met regisseur Pol Heyvaert en muzikant Jakob Ampe. In Frascati creëerden zij een speciale Amsterdamse versie in mei 2018.  

Kim Noble gebruikt in zijn werk humor en provocatie om de condition humaine bloot te leggen: hij vermengt noties van dood, seksualiteit, geslacht en religie met droogkomische tragiek en een stevige dosis absurditeit.

 

60 minuten
Première

Nederlandse première vr 15 okt '21