Hokus Pokus en Puntgaaf

Hokus Pokus en Puntgaaf

De Theatertroep

theater

Over

Beide voorstellingen zijn geschikt voor iedereen van 12 tot 112

 

HOKUS POKUS 
Ooit het beste circus ooit

In een circus waar de dieren en circusfreaks het hebben overgenomen, proberen twee goochelaars wanhopig hun trucs te laten lukken. HOKUS POKUS is een magisch, beeldende slapstick voorstelling van de Theatertroep met acts, liedjes, rookgordijnen, special effects, tricks en olifanten op ware grootte. Met een snufje Hans Klok, Tommy Cooper en Monty Python.

PUNTGAAF

Alpinist Fred heeft de top bereikt van de Jungfrau, een Zwitserse vierduizender, maar tegen welke prijs? Zijn vrienden is hij onderweg verloren. Verdwaasd staat hij in de koude, ijle lucht en probeert te genieten van zijn overwinning, als er ineens twee vreemde figuren ten tonele verschijnen. In gesprek met hen blikt Fred gedwongen terug op de keuzes die hij maakte tijdens zijn bergtocht én zijn leven. PUNTGAAF is een korte, absurdistische éénakter die Don Duyns speciaal voor de Theatertroep schreef – over pieken, dalen en laatste loodjes.

spel en enscenering De Theatertroep van en met Rosa Asbreuk, Patrick Duijtshoff, Christiaan den Dulk, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Timo Huijzendveld, Nicoline Raatgever, Roos Visser en Don Duyns

 

75 minuten