Forest

Forest

Emke Idema

 

Over

Let op: Op woe 4 nov is Forest nog toegankelijk voor publiek. Op deze dag is Forest  vervroegd naar 19:15. 
De voorstelling van 5 nov is geannuleerd. Met de kaartkopers wordt contact opgenomen.

Een levensgroot gezelschapsspel voor volwassenen

Je staat op de drempel van het tijdperk van de boom, het Dendroceen.
Achter je ligt een wereld zoals je die kent. Voor je ligt een wereld met een andere samenhang.

Om in het Dendroceen te komen, hoef je alleen maar bereid te zijn.
Je kunt jezelf en je opvattingen uit de oude wereld niet zomaar achterlaten. Wat je wel kunt achterlaten is de angst om dat te doen.

FOREST is een gezelschapsspel en een hoorspel in één. Het neemt je mee naar een andere wereld, waarin klassieke verhoudingen worden opgeschud. Na de Ommekeer, een historische gebeurtenis in de geschiedenis, is de boom wereldwijd heiligverklaard, en het kappen, of zelfs beschadigen van bomen, is moord geworden. De wereld zal snel verbossen en dat heeft grote gevolgen voor onze manier van leven. Met kaarten, spelregels en geluidsfragmenten op zak, en negen medespelers aan je zij, begeef je je in het spel. Lukt het jou en je medespelers een nieuwe wereldorde te bouwen?

Op 6 mei 2020 verscheen er een interview in de Theaterkrant over wat de Corona crisis betekent voor Emke en het maakproces van FOREST. En over de betekenis van het spel in het licht van de actualiteit. Lees het interview hier terug.

concept en tekst Emke Idema productie Stichting Stranger i.s.m. Heelal BV dramaturgie Guido Jansen, Hella Godee geluidsvormgeving Arnoud Traa vormgeving spel Judith Hofland productieleiding José Schuringa bouw app Sylvain Vriens technische productie Lex Caboort & Brok decor illustratie Micha Huigen.

Heb je een kaartje voor Forest? Leuk! Houd er wel rekening mee dat jouw aanwezigheid van belang is bij het spel dat altijd met minimaal 8 mensen gespeeld moet worden. Als je dus onverhoopt niet kunt komen, laat dat ons dan zo tijdig mogelijk weten via 020-6266866.