AFSTUDEERMUSICAL DE MUSICAL - Alleen in Frascati!

do 18 t/m za 27 november

AFSTUDEERMUSICAL DE MUSICAL - Alleen in Frascati!

ATD / Jan Wienowiecki (Regie Opleiding)

 

Over

AFSTUDEERMUSICAL DE MUSICAL vertelt het meeslepende coming-of-age-verhaal van een regiestudente op zoek naar haar eigen kern.

De gloednieuwe musical volgt een groep vierdejaars studenten op een kunstacademie die samen een afstudeervoorstelling moeten maken, maar allemaal hun eigen worstelingen hebben en hun plek in de wereld zoeken. Luisteren ze naar hun hart of hun hoofd? Durven ze uit te komen voor wie ze werkelijk zijn, ongeacht wat hun omgeving daarover zal denken? En vooral: zal het ze lukken samen een voorstelling op de planken te brengen?

Afstudeermusical de Musical is een verhaal over zelftwijfels, identeit, en het maakproces van een voorstelling. Deze originele Nederlandse musical met live muziek zal voor een korte tijd exclusief te zien zijn in Frascati. Dit wil je niet missen!

productie en spel Eva Baijense techniek en spel Pyke Effern, Jolie Veen compositie, liedteksten en spel Rozemarijn van der West regie, liedteksten en spel Jan Wienowiecki alternate Bas van de Ven technische ondersteuning Erik Gramberg

Een afstudeervoorstelling van de Academie voor Theater en Dans van Jan Wienowiecki (Opleiding Regie).

 

Makers

Jan Wienowiecki (1997 n. Chr.) is performer, schrijver en theatermaker en studeert met deze voorstelling af aan de Opleiding Regie op de Academie voor Theater en Dans. Hij maakt geen kunst. Zijn werk is louter entertainment. Hij vindt het een beetje ongemakkelijk om als enige uit het team bij de makersinfo genoemd te worden, omdat de voorstelling samen gemaakt wordt, maar er is hier geen plek om iedereen te noemen.

€11 / €6
Frascati 4