The Man Squad

The Man Squad

Lucas De Man / Stichting Nieuwe Helden / Het Zuidelijk Toneel / Stage-Z / LostProject

theater

Over

Inspiration talk over de complexiteit van mannelijkheid

Naar aanleiding van De Man Is Lam nodigde theatermaker Lucas De Man de jonge performers Rashif El Kaoui (29) en Amro Kasr (27) uit voor een inspiration talk. Uitgangspunt: hun persoonlijke zoektocht naar het man-zijn, aangevuld met de onderzoeksresultaten uit De Man Is Lam. Ze delen hun verhaal maar bevragen ook elkaar en het publiek over het man-zijn: een interactieve performance waarbij ze samen met het publiek de complexiteit van mannelijkheid vieren.

concept Lucas De Man spel Lucas De Man, Rashif El Kaoui, Amro Kasr geproduceerd door Stichting Nieuwe Helden, Het Zuidelijk Toneel, Stage-Z en LostProject

Over De Man Is Lam
De Man Is Lam is een project van creator/regisseur Lucas De Man, voormalig Fotograaf des Vaderlands/filmmaker Ahmet Polat en audiovisueel kunstenaar Rashif El Kaoui. Vanuit hun eigen verschillende culturele achtergronden onderzochten zij wat het vandaag de dag betekent om man te zijn. Een zoektocht die werd vertaald in een solo-performance door Lucas, podcast-serie door Rashif, foto-expositie door Ahmet en The Man Squad.

30 minuten
De Staat van de Man

Deze inspiration talk maakt deel uit van het programma De Staat van de Man. Meer info