• porocity tilt andrea bozic

Porocity

Porocity

Andrea Bozic & Julia Willms | TILT

Engels gesproken
performance

Over

PoroCity smeedt een verzameling dromen van verschillende mensen om tot één groot verhaal in bijzondere architecturale gebouwen. Twee performers alias ‘dromers’ leiden je al wandelend langs een labyrint van ruimtes. Ze roepen de dromen op, alsof die in het hier en nu plaatsvinden. Daar waar de ongrijpbare logica van de droomwereld en de alledaagse realiteit elkaar overlappen, ontstaat een derde, poreuze ruimte die we nog niet kennen. Een ruimte waarin van alles mogelijk is.

TILT heeft een unieke kunstpraktijk ontwikkeld met een divers oeuvre in het veld van de podiumkunst, beeldende kunst, geluidskunst en andere, hybride contexten in Nederland en het internationale veld.
 
concept, script, choreografie en ruimte Andrea Božić & Julia Willms lichtontwerp Vinny Jones geluid Robert Pravda spel Matthew Day & Julia Willms, management & productie TILT Marieke van Bueren techniek Paul Beumer productie TILT, Residentie BUDA Kunstencentrum. met dank aan Mala Kline en alle dromers die hun dromen met ons gedeeld hebben.
 
De voorstelling is mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Prins Bernhard Cultuurfonds, Stadsdeel Oost en SED regeling. Met dank aan BPD en Frascati

€17 / €13.5
Park Frankendael
PoroCity op Over het IJ

Deze zomer is Porocity ook op het Over het IJ Festival te zien. Sinds 2016 is onderwijsinstelling ROC TOP gevestigd op NDSM in gebouw NieuwDok, een gecombineerd onderwijs- en woongebouw. Het futuristische gebouw met veel glas en staal is de gedroomde locatie voor Andrea Božic en Julia Willms. Hoe ziet slaapwandelen in daglicht eruit in een moderne opleidingsinstelling op een voormalige scheepswerf? Je ontdekt het tijdens PoroCity op Over het IJ. Kaartverkoop via de site van het festival.