PODCASTS

PODCAST RADIO VAN DEYSSEL

Vanuit pop-up Theater van Deyssel in de Lodewijk van Deysselstraat zoeken theatermaker Hanna Timmers en social designer Luca van Slagmaat naar de (on)vertelde verhalen van de buurt. Gebaseerd op die verhalen maken zij vier keer per seizoen de theatervoorstelling Radio van Deyssel. In iedere aflevering van Radio van Deyssel staat een ander thema centraal en ontmoeten we nieuwe gasten.

PODCAST BLIK OP DE STAD 

Blik op de stad is een podcast gemaakt door Jochum Veenstra en Franka Bauwens. Iedere aflevering neemt een andere theatermaker van Frascati de toehoorder mee op een wandeling door Amsterdam.

Podcast 4
De stad door de ogen van Charli Chung

Charli Chung (regisseur bij Frascati Producties) neemt Franka Bauwens en Jochum Veenstra mee op een wandeling door het centrum van Amsterdam. Tijdens ‘Blik op de Stad’ dwalen we door de straten en onze gedachten. We laten ons meevoeren door wat ons opvalt en invalt. Een podcast over herinneren, theater, de stad, ondernemen en het geloof.

Charli Chung is sinds een jaar afgestudeerd aan de Regie Opleiding van de Toneelacademie Maastricht. Met eigentijdse en klassieke wereldliteratuur probeert hij het verlangen van het publiek aan te wakkeren.

De podcast luister je hieronder in Soundcloud, via Itunes of hij is te downloaden via de link op Radio de Richel.

 

Podcast 3
De stad door de ogen van Marijn Graven

In deze aflevering van ‘Blik op de stad’ dwaalt Jochum Veenstra samen met een Marijn Graven (regisseur bij Frascati Producties) door de straten van Amsterdam. We laten ons meevoeren door wat ons opvalt en invalt. Een podcast over herinneren, de stad, theater en de liefde.

Marijn Graven komt met haar nieuwste voorstelling Prospero e Miranda uit op 3 oktober 2018 in Frascati. Ze is sinds een jaar afgestudeerd aan de regieopleiding van de Amsterdamse Theaterschool. In haar werk lopen vaak privé-relaties paralel aan de fictieve relaties van de spelers of makers van de productie. Voor deze spiegelingen put ze veelvuldig uit de wereldliteratuur.

De podcast luister je hieronder in Soundcloud, via Itunes of hij is te downloaden via de link op Radio de Richel.

Podcast 2
De stad door de ogen van Anoek Nuyens

Anoek Nuyens is schrijver en theatermaker. Ze maakt theater vanuit verschillende maatschappelijke domeinen en podia: van politiek tot wetenschap, van feit tot fictie, van theater tot krant en internet. Voor Frascati maakte ze tot nu toe twee voorstellingen. In 2015 maakte ze Hulp over de waarde van ontwikkelingshulp en in 2017 Tenzij je een beter plan hebt over de relatie tussen mens en klimaat.

De podcast luister je hieronder in Soundcloud, via Itunes of hij is te downloaden via de link op Radio de Richel.

Podcast 1
De stad door de ogen van Florian Myjer

Florian Myjer (1992) studeerde cultuurwetenschappen vooraleer hij in 2017 aan de performance-opleiding van de Toneelacademie Maastricht afstudeerde met de voorstelling Bloomsbury, die hij samen met Kim Karssen maakte. Eerder maakte Florian onder meer de voorstellingen Een hertje, beschadigd en Odette: noblesse oblige (met Marieke de Zwaan).

Nadat hij in oktober 2017 zijn voorstelling Oliver presenteerde bij Fraslab, is Florian opgenomen als maker bij Frascati Producties. Regina Rex, de eerste voorstelling die hij in die hoedanigheid maakt, zal van 30 januari t/m 3 februari te zien zijn in Frascati 4.

De podcast luister je hieronder in Soundcloud, via Itunes of hij is te downloaden via de link op Radio de Richel.