People Places & Things

di 15 januari t/m za 16 maart

People Places & Things

Toneelgroep Oostpool

theater

Over

Toneelhit over een vrouw anno nu

Meeslepend, hartverscheurend… eindeloos vindingrijk.”-  The New York Times.

We zijn tegenwoordig vrijer dan ooit, krijgen álle kansen, en toch zijn er steeds meer mensen die vastlopen. Als alles mogelijk is, ben je zelf je grootste vijand. People, Places & Things is een aangrijpende voorstelling over falen en weer opstaan in een wereld waarin de waarde van je leven wordt bepaald door het succes dat je hebt. Over toe moeten geven dat het niet meer gaat en dat je het niet alleen kunt.

Hannah Hoekstra speelt de knappe, succesvolle Emma. Alles lijkt haar voor de wind te gaan, maar ze houdt zich staande op een cocktail van alcohol en drugs. Tot ze breekt. People, Places & Things gaat niet zozeer over haar burn-out, maar over haar gevecht om weer gezond te worden. In Londen was het stuk in 2014 al een ongekend succes. Marcus Azzini (Romeo en Julia, Angels in America) regisseert de voorstelling met een topcast, met naast Hannah Hoekstra onder anderen Ariane Schluter en Loek Peters.

tekst Duncan Macmillan vertaling Hannah van Wieringen regie Marcus Azzini spel o.a. André Dongelmans, Hannah Hoekstra, Thomas Höppener, Loek Peters en Ariane Schluter scenografie Dennis Vanderbroeck

€19 / €15,50
Frascati 1
Tickets online €1 goedkoper