CTRL Z | Een ode aan de invloed van het menselijk falen

CTRL Z | Een ode aan de invloed van het menselijk falen

Frascati 15:15 / Tess Grevink

 

Over

 
Je krijgt een sticker. Of je krijgt een streep. 
Je bent geschikt. Of je bent ongeschikt.
Je doet het goed. Of je faalt volledig. 
Je bent door. Of je mag naar huis. 
 
De wereld is ingericht op goed en fout. Groen en rood. En mocht de kleur niet voldoende zijn,  hebben we ook nog bijpassende geluiden. Een doffe zoemer bij een fout antwoord – je mag het gebouw via de achterzijde verlaten. Een heldere ‘pling’ als je door bent naar de volgende ronde – Hoera! Je bent goed bezig! 
 
En dat heeft een groter effect op ons dan we misschien door hebben. Wie het fout doet past niet in het plaatje en valt dus op – en niet op een goede manier. We worden geleefd door goed en fout.  Niet te lang stilstaan bij gemaakte fouten, maar hou vast aan de momenten dat het wel lukte. Dat is het devies. 
 
Met behulp van supersoakers, bossche bollen, Luxaflex en rolluiken laten drie spelers op de vloer aan jou de keus: Gaat het nog goed of kan het niet meer zo? Wanneer grijp je in of laat je het gewoon faliekant fout gaan? Foutje? Je kunt er maar beter om lachen, toch?
 
CTRL Z | Een ode aan de invloed van het menselijk falen is een programma van Tess Grevink/Frascati 15:15. 
 
spel Bert Meutstege, Syarda Steers Pim Jaspers en Tess Grevink
 
Frascati 15:15 bestaat uit zeven young creatives die een seizoen lang in Frascati bivakkeren om, op de randen van de theaterprogrammering, eigen (context) programma’s ontwikkelen. 
Frascati 15:15/lichting 16’-17’: Tess Grevink, Merel Boes, Sophie Rijnaard, Tibor Bijl, Roos Groothuizen, Yavid Mounir en Sterre de Vries. 
 
reserveren

gratis toegang maar reserveren is gewenst via tess@frascatitheater.nl