Fraslab: Jouman Fattal / Just Another Prophecy: Annica Muller & Barnaby Luke Savage

Fraslab: Jouman Fattal / Just Another Prophecy: Annica Muller & Barnaby Luke Savage

Frascati Producties

theater

Over

TERUG
Jouman Fattal
 
Een jonge vrouw legt de reis af naar Syrië, het land van haar ouders, op zoek naar de revolutie. Met elke stap wordt de berg problemen die de oorlog heeft veroorzaakt groter. Een persoonlijke voorstelling over wat thuis is, waar de idealen zijn gebleven en wat revolutie nog betekent in een land dat kapot is. 
 
tekst, regie & spel Jouman Fattal regie- en spelcoach Manja Topper vormgeving Tess de Vlieger scènefotografie Bas de Brouwer met dank aan Sadettin Kırmızıyüz
 
Jouman Fattal (1992) is actrice, theatermaker en schrijver, geboren in Syrië en op haar vierde naar Nederland gevlucht. Ze studeerde in 2015 af aan de acteursopleiding in Utrecht en ontwikkelt zich nu als maker en schrijver. Als columniste en theatermaker zoekt ze naar de angel in de samenleving en verlangt ze er naar om zichzelf en haar publiek op een grappige, creatieve en soms pijnlijke manier een spiegel voor te houden.
 
CHASING SUMMER 
Just Another Prophecy - Annica Muller & Barnaby Luke Savage
If love be rough with you, be rough with love.
 
Je kent ze uit de bladen, van de televisie of misschien van de keer dat je stiekem door een Boeketreeks bladerde. Deze zomer kun je niet om ze heen: Chase Blackmore en Summer Love Goodwin zijn trending topic. Deze kinderen van rivaliserende families uit een universum dat erg op het onze lijkt, nemen je in Chasing Summer mee op een wilde tocht door de onherbergzaamheid van het bestaan. Maar wat Chase en Summer niet weten is dat hun de liefde de catharsis is die alles in hun bestaan en hun wereld zal veranderen.
 

Annica Muller en Barnaby Savage vormen het collectief Just Another Prophecy. Tijdens hun studie hebben zij aan meerdere projecten samengewerkt en in de zomer van 2015 stonden zij met theatercollectief BrÜder op de Parade. Collectief Just Another Prophecy bevraagt door middel van het universum van Chasing Summer de realiteit waarin wij ons bevinden, wat leidt tot een eigenzinnige en ludieke provocatie. 

concept, tekst, spel  Annica Muller & Barnaby Luke Savage spel Milan Boele van Hensbroek & Tine Cartuyvels geluid Marijn Brussaard scenografie Eva Arends begeleiding Casper Vanderputte scènefotografie Bas de Brouwer met dank aan American Apparel, PEER, Jibbe Willems, Nicolette van der Wal, Alex Mooren, Sarah Stuyling de Lange
 

 
 
 

Beeld

120 minuten