MInds Un-Plugged: Factory i.s.m. Gary Shepherd/ Suze van Miltenburg

MInds Un-Plugged: Factory i.s.m. Gary Shepherd/ Suze van Miltenburg

Likeminds

theater

Over

Een ruimte vol jonge gretige makers, onaffe ideeën en ongerichte pogingen die er toe doen! Likeminds’ Factory is een vooropleidingstraject, waarin jongeren hun talenten als theatermaker kunnen ontwikkelen. Het uitgangspunt is: leren door te doen. In samenwerking met Gary Shepherd (/Alec Smart) en Suze van Miltenburg presenteren ze Factory’s JAM-sessions! Een flitsend interdisciplinair performance-onderzoek waarin gesloopt, gedanst, gezocht en gevonden wordt.

Likeminds factory 15/16 Sheralynn Adriaansz, Yahmani Blackman, Finn Borath, Susannah Elmecky, Chaja van Kollem, Rosa van Kollem & Sara van Nes

Makers

Gary Shepherd (UK), ook bekend als Alec Smart en DJ Streamer,  werkt als DJ en producer in de muziek- en theaterwereld. Hij maakt funky deuntjes en sappige remixes en werkt geregeld samen met o.a. Nicole Beutler, Ulrike Quade company en Bite the bullet dance company.

Suze van Miltenburg (NL) is in juni 2015 afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze is werkzaam als theatermaker en docent. Suze ontwikkelt verschillende kunst- en educatieprojecten. Momenteel werkt ze o.a. als theatermaker en regie-assistent bij Ulrike Quade Company en is ze trainee bij Veem House for Performance.

 

45 minuten