voor mijn kinderen (preview)

voor mijn kinderen (preview)

Likeminds

theater

Over

Zwijgen is goud?

Er zijn momenten waarop je ineens heel helder ziet wat er mis is, in de politiek of in de samenleving. Soms zou je daar iets van willen zeggen. Of misschien wel iets aan doen. Maar waar moet je beginnen? Er wordt al zo veel geroepen. En de mensen om je heen denken er toch al net zo over als jij. Kenneth ziet ook wat er mis is en besluit wél zijn mond open te doen. Niet voor zichzelf – hij redt zich wel – maar voor zijn kinderen. Een voorstelling over meningen en hoe belangrijk het is mensen te overtuigen van wat goed is.

Voor deze productie werkten Likeminds en Yannick Jozefzoon samen met schrijver Koos Terpstra en regisseur Floris van Delft. Floris regisseerde eerder Schijn (2014) en Nachtdieren (2015) bij Likeminds. Vanaf mei 2016 zal deze voorstelling van Yannick Jozefzoon geproduceerd worden bij Likeminds.

tekst Koos Terpstra spel Yannick Jozefzoon regie Floris van Delft

 

Makers

Yannick Jozefzoon (1990) begon al vroeg met het acteren in film- en televisieproducties. Zo speelde hij in Nieuwe Ouders (2005) en Zoenen Of Schoppen (2006). In 2011 begon hij aan de Toneelacademie Maastricht. Hier speelde hij o.a. in The New Electric Ballroom van Joost Horward en Marat/Sade onder regie van Johan Doesburg. Als stage project speelde hij de solo Stand Up bij Fabuleus. In 2014 was hij te zien in de speelfilm BOY 7 van Lourens Blok en afgelopen seizoen speelde hij in de voorstelling Genesis van het Nationale Toneel.

 

Beeld

60 minuten