Nachtdieren

Nachtdieren

Likeminds

theater

Over

De Tuin van Jan, verzamelpunt Jan Maijenstraat, (Café Cook) Amsterdam
Om 20:00 begint de voorstelling. Zorg dus dat je om 19:45 aanwezig bent en trek warme kleren aan. Er kan niet gepind worden bij de locatiekassa.

Grootstedelijk raamvertelling over buren

Ergens midden in de hectiek van Amsterdam-West is een stille tuin. Hier ontvouwt zich het verhaal van twee buurmannen die al jaren letterlijk langs elkaar heen leven. Tot de dag dat ze elkaar in het café tegen het lijf lopen en beter leren kennen. Beter zelfs dan ze misschien hadden gewild.Nachtdieren is een toneeltekst van de Spaanse auteur Juan Mayorga. Likeminds presenteert de Nederlandse première, onder regie van Floris van Delft. Een vertelling over wonen in een grote stad, over neerkijken en opdringen en over gesmoorde driften achter vitrage en begonia’s.

'Sfeervol gluren bij de buren.. 'In zijn regie maakt Floris van Delft fantastisch gebruik van de ruimte in en rond het pand...Een sterk beeld is hoe Sarah Jonker twee scènes lang met haar koffers in de hand voor de deur blijft twijfelen over vertrek.' - **** de Theaterkrant

tekst Juan Mayorga vertaling Barbara Reijs regie Floris van Delft spel Mustafa Duygulu, Sarah Jonker, Martijn de Rijk & Khadija Massaoudi muziek Joost Maaskant fotografie Jean van Lingen

Makers

Likeminds is een collectief van cultureel diverse kunstenaars die een stem geven aan de stadscultuur van nu. Jonge multi-talenten krijgen de gelegenheid zich te ontwikkelen tot professionele theatermakers en vertellen de verhalen van een snel veranderende wereld.

Pers

 

Beeld

Op locatie

Locatie: de tuin van Jan, verzamelpunt Jan Maijenstraat (Cafe Cook)