Nieuws

vr 14 okt ’22

Feestelijke lancering 99 dromen in Nieuw-West

Afgelopen week vierden wij samen met de Van Deysselbuurt in Nieuw-West de feestelijke lancering van het bijzondere project van Naomi Steijger bij Frascati Producties. Blader met ons door de foto's van deze bijzondere middag en maak zelf een wandel door de buurt om alle audiofluiteringen te ontdekken.

Lees verder
ma 10 okt ’22

Terugblik Afrovibes Festival 2022

Van 5 t/m 9 oktober stond Frascati in het teken van theater, dans, performance en exposities uit West en Zuid-Afrika als hoofdlocatie van de 19e editie van het Afrovibes Festival!

Lees verder
ma 3 okt ’22

Vacature zakelijk directeur

Frascati is per januari 2023 op zoek naar een ambitieuze en inspirerende zakelijk directeur. Reageren kan nog t/m maandag 24 oktober 2022. 

Lees verder
ma 26 sep ’22

Kleurrijke tegels in de Van Deysselbuurt vertellen over de dromen van buurtbewoners

Regisseur en podcastmaker Naomi Steijger van Frascati Producties trok voor haar nieuwste project 99 dromen als een stadsnomade met een dromenvanger door de straten van de Van Deysselbuurt in Amsterdam Nieuw-West. Wijkbewoners vertelden haar hun dromen en deze zijn nu in de vorm van mini-podcasts oftewel 'audiofluisteringen' te beluisteren via QR-codes op stoeptegels in de wijk. 

Lees verder
di 20 sep ’22

Frascati’s zakelijk directeur Jola Klarenbeek draagt stokje over aan nieuwe generatie

Na vijftien jaar dienstverband neemt zakelijk directeur Jola Klarenbeek eind dit jaar afscheid van theater en productiehuis Frascati in Amsterdam.

Lees verder
do 15 sep ’22

Priscilla Vaudelle over SIXTH op NPO Radio 1

''Dat is ook wat ik onder de aandacht wil brengen: dat mensen om schoonheidsidealen na te streven, bereid zijn om hun leven op het spel te zetten. En dat gaat echt van hele jonge meiden die nog helemaal niet volledig gevormd zijn, tot aan oudere vrouwen die onder het mes gaan''

 Lees verder
wo 14 sep ’22

Kim Karssen in het NRC over haar nieuwe Frascati-productie Schrödingers hond

''Met haar loepzuivere timing en levendige mimiek is ze de meest komische actrice van haar generatie.''

Lees verder
di 28 jun ’22

Dit was Eindspel 2022

Afgelopen week werden Frascati en De Brakke Grond overgenomen door de studenten van de Toneelacademie Maastricht, HKU Theater in Utrecht, ArtEZ in Arnhem en de ATD in Amsterdam.  Lees hier de verslagen per dag terug.

Lees verder
vr 24 jun ’22

Francesca Lazzeri nieuwe dramaturg Frascati Producties

Per 1 september 2022 gaat Francesca Lazzeri bij ons aan de slag als de nieuwe dramaturg van Frascati Producties. Wij kijken uit naar Francesca's komst en de invulling van haar rol in ons makershuis!

Lees verder