Nieuws

di 1 nov ’22

Bezoek Frascati met de Podiumpas!

Vanaf 1 november kan je voor €35 per maand onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij meer dan 30 podia verspreid over heel Nederland, waaronder Frascati! Reserveren kan telefonisch vanaf 30 dagen voor de voorstelling.

Lees verder
do 20 okt ’22

Vacatures Productieleider en P&O-medewerker

Wij zijn per direct op zoek naar twee nieuwe, enthousaiste medewerkers! Voor de afdeling productie zijn wij op zoek naar een productieleider voor 32-40 uur per week en voor de afdeling Financiën en P&O een medewerker met administratieve taken voor 24 uur per week. 

Lees verder
di 18 okt ’22

Frascati Producties presenteert aankomend talent in Beginnings.

Tijdens twee double bills presenteren vier makers(duo’s) hun eerste proeve na een maand werken. Van do 27 t/m za 29 oktober zijn dit David Roos & Tabor Idema (Toneelacademie Maastricht 2022) én Maja Grzeczka (ATD Mime 2020).  

Lees verder
ma 17 okt ’22

In november Frascati International voorstellingen €10

Wij bieden volgende maand het podium aan eigenzinnige en persoonlijke voorstellingen van vier spraakmakende internationale performance- en theatermakers. Sorour Darabi (FR/IR), Boris Nikitin (CH), Iggy Malmborg (SE) en Michael Turinsky (AT) brengen ons opwindend, divers en interdisciplinair werk dat voor het eerst in Nederland wordt getoond.

Lees verder
vr 14 okt ’22

Feestelijke lancering 99 dromen in Nieuw-West

Afgelopen week vierden wij samen met de Van Deysselbuurt in Nieuw-West de feestelijke lancering van het bijzondere project van Naomi Steijger bij Frascati Producties. Blader met ons door de foto's van deze bijzondere middag en maak zelf een wandel door de buurt om alle audiofluiteringen te ontdekken.

Lees verder
ma 10 okt ’22

Terugblik Afrovibes Festival 2022

Van 5 t/m 9 oktober stond Frascati in het teken van theater, dans, performance en exposities uit West en Zuid-Afrika als hoofdlocatie van de 19e editie van het Afrovibes Festival!

Lees verder
ma 3 okt ’22

Vacature zakelijk directeur

Frascati is per januari 2023 op zoek naar een ambitieuze en inspirerende zakelijk directeur. Reageren kan nog t/m maandag 24 oktober 2022. 

Lees verder
ma 26 sep ’22

Kleurrijke tegels in de Van Deysselbuurt vertellen over de dromen van buurtbewoners

Regisseur en podcastmaker Naomi Steijger van Frascati Producties trok voor haar nieuwste project 99 dromen als een stadsnomade met een dromenvanger door de straten van de Van Deysselbuurt in Amsterdam Nieuw-West. Wijkbewoners vertelden haar hun dromen en deze zijn nu in de vorm van mini-podcasts oftewel 'audiofluisteringen' te beluisteren via QR-codes op stoeptegels in de wijk. 

Lees verder
di 20 sep ’22

Frascati’s zakelijk directeur Jola Klarenbeek draagt stokje over aan nieuwe generatie

Na vijftien jaar dienstverband neemt zakelijk directeur Jola Klarenbeek eind dit jaar afscheid van theater en productiehuis Frascati in Amsterdam.

Lees verder