de vijgenboom

Anouar Ennali, Farah Ennali en Khadija Assbai
za 28 jan ’23 15:00
Een ode aan de eerste generatie migrantenvrouw.
za 28 jan ’23
15:00
  • za 28 jan ’23
    15:00
    Theater van Deyssel
    Lodewijk van Deysselstraat 91, 1064 HM Amsterdam

Een verhaal gebaseerd op echte verhalen, opgehaald bij deze krachtige vrouwen. Het verhaal wordt verteld aan de hand van een zestal objecten die je meenemen op reis. 

Een reis van de generatie die de wortels vormt voor de huidige marokkanen in Nedeland. De vertelling bestaat uit een hoorspel, een tentoonstelling, historische informatie en een leuke interactieve poster die de kinderen mee naar huis mogen nemen.  

Het is een project van theatermaker Khadija Assbai, antropologe & schrijfster Farah Ennali en ondernemer Anouar Ennali. 

Meld je aan via Instagram DM, onze mail: theatervandeyssel@frascatitheater.nl of de telefoon: 06-18642270.

Onderdeel van

Over Anouar Ennali

Anouar Ennali is ondernemer in het sociale en culturele veld, met een achtergrond in theater 
en educatie. In zijn jeugd was hij vooral actief als acteur, maar tegenwoordig houdt hij zich bezig met het oprichten en ontwikkelen van projecten. Dit zijn projecten in de culture sector, zoals de theatervoorstelling 'Getallen' in samenwerking met Frascati/Theater Van Deyssel, maar ook in de sociale sector is hij ondernemend. Hij werkt als jongerencoach en stimuleert jongeren op persoonlijk en maatschappelijk vlak. Wapenpreventie.nl is een organisatie die hij heeft opgericht waarmee hij trainingen verzorgt op scholen, met projecten waarbij het sociale en het culturele samensmelten. Dat is de kracht van Anouar, samensmelting van krachten om tot verbinding te komen. 

met, door en van Anouar Ennali, Farah Ennali en Khadija Assbai