Geef mij maar Schone Lucht en Ruimte

Geef mij maar Schone Lucht en Ruimte

Milieudefensie

actualiteit

Over

Amsterdamse wegen zijn dichtgeslibd door alle auto's, scooters, vrachtwagens en touringcars. Ze zorgen voor vervuilde lucht en nemen ruimte in waar voetgangers en fietsers naar snakken. Wij, de hieronder genoemde organisaties en vele vrijwilligers, willen dat de gemeente hier écht iets aan gaat doen. 
 
Kleine stapjes
De gemeente zet al wat kleine stappen: in de binnenstad krijgen voetgangers en fietsers op een paar plaatsen wat meer ruimte en er rijden meer elektrische busjes. Maar over de grote stap naar duurzame mobiliteit zien of horen we nog niets.
 
Schone lucht en ruimte moet hét thema worden van de gemeenteraadsverkiezingen 2018!
De gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 komen eraan. Door nu al politieke partijen en Amsterdammers te mobiliseren, willen wij zorgen dat schone lucht en ruimte hét belangrijkste thema wordt in de verkiezingen. Voor álle partijen. U bent van harte welkom om daar aan bij te dragen! Meldt u aan via www.schoneluchtenruimte.amsterdam of via geefmijmaar@schoneluchtenruimte.amsterdam.
 
Laat uw stem nu al horen
Wij willen graag samen met u een campagne starten die is gericht aan de politieke partijen en aan alle Amsterdammers.
 
Daarom nodigen wij u uit voor deze openingsavond, waarop wij met elkaar een plan maken. Door een slimme opzet van de avond kan iedereen zijn inspiratie, ideeën en vaardigheden inbrengen voor een campagne die we met velen kunnen uitvoeren.
 
Primoforum 
We starten met een inleiding en uitleg over de opzet. Met hulp van software en een iPad per tafel, kunnen we met elkaar brainstormen, ideeën delen en prioriteiten stellen. Iedereen is gelijk, iedereen en elk idee komt aan bod. 
 
toegang gratis