LostProject / Tolhuistuin

theater

Over

Bruisende talkshow over man-zijn

De Don Juan, de testosteronbom, de happy hipster, de bad boy, de mooiboy, de spierbundel: we kennen ze allemaal maar wat betekent dat eigenlijk, man-zijn?

Wat verwachten mannen van elkaar qua gedrag? En wat verwachten vrouwen van de man in een tijd waarin media-iconen als Beyoncé en Rihanna voortdurend verkondigen dat ze ‘independent women’ zijn. 

Rum pum pum pum rum pum pum pum… Man Down.

In LostWords zoeken de jongeren van LostProject naar woorden die gevonden willen worden. Woorden die stem geven aan het leven van jongeren in de grote stad anno nu en alle uitdagingen die dat met zich meebrengt. Een avond vol dialoog, spoken word, muziek en theatrale performances. LostWords is deze keer op locatie.

onder leiding van Priscilla Vaudelle en Tim van den Heuvel een coproductie van Stichting Tolhuistuin & LostProject

Makers

Lost Project is huisgezelschap van de Tolhuistuin en creëert o.l.v. Priscilla Vaudelle en Tim van den Heuvel projecten, programma’s en voorstellingen met een diverse groep interculturele Amsterdamse jongeren. Thema’s als gender, mannen en vrouwenrollen, culturele identiteit, interculturaliteit, politiek en meer maken ze bespreek baar voor een nieuw en gemêleerd publiek. De fascinatie komt voort uit hun eigen geschiedenis.

120 minuten
De Staat van de Man

Deze talkshow maakt deel uit van het programma De Staat van de Man. Meer info