• Wunderbaum - De geschiedenis van mijn stijfheid

De geschiedenis van mijn stijfheid

di 20 t/m do 22 november

De geschiedenis van mijn stijfheid

Wunderbaum

theater

Over

De geschiedenis van mijn stijfheid is een voorstelling over het Nederlandse onvermogen om soepel te kunnen bewegen. Bepalen ons diepgewortelde calvinisme, de vrieskou, onze schaamte en het kleilandschap de manier waarop we dansen? Ons landschap is verkaveld, ons lichaam wellicht verkaasd. Worden we stug geboren of stug groot gebracht?

Samen met 10 stijve landgenoten proberen Marleen Scholten en Walter Bart hun volksaard te doorgronden. We gaan los!! Niet dus.

van en met Walter Bart, Marleen Scholten advies Ann Van Den Broek set en lichtontwerp Maarten van Otterdijk muziek Bo Koek kostuumontwerp Lotte Goos, Vita Mees dramaturgie Tobias Kokkelmans coach vrijwilligers Lesja Sondorp met steun van Create to Connect

Makers

Wunderbaum is een van de toonaangevende Nederlandse theatergroepen van dit moment, en behoort tot de vaste kern van het makersensemble van Theater Rotterdam, het nieuwe stadstheater van Rotterdam. Wunderbaum, dat in 2010 de Prosceniumprijs won (voor het gezelschap dat een wezenlijke bijdrage levert aan het toneelklimaat), maakt voorstellingen over actuele thema’s, veelal op locatie maar ook in theaters. Met hun meerjarige voorstellingenreeks The New Forest, doet het gezelschap een theatraal onderzoek naar mogelijke alternatieven voor de samenleving.

€17 / €13,50
Frascati 1
Tickets online €1 goedkoper