• milou van duijnhoven

FRASLAB GOES SOMETHING RAW: HORNS

FRASLAB GOES SOMETHING RAW: HORNS

Frascati Producties / Milou van Duijnhoven (NL)

language no problem
performance

Over

Een Nieuwe Held ontwaakt

Een nieuwe, mythische creatuur betreedt het strijdperk. Volledig geharnast richt dit nog onbekende DNA zich op, ergens tussen mens en dier, man en vrouw, fantasy en realiteit. Een vechter, een nieuwe held, ontwaakt uit een eeuwenlang coma en sleurt in deze tijdreis vele relikwieën met zich mee. In een nog ongedefinieerde wereld danst dit wezen vol bravoure een ontluikende legende.

Milou van Duijnhoven laat zich voor Horns inspireren door de wereld van Alana van den Berg, winnaar van het EK CosPlay 2012/ en creëert een eigen sub-creatuur. Van Duijnhoven vult de wereld van CosPlay aan met elementen uit mythen, sprookjes, intergalactische sci-fi outfits uit films als Barbarella, Queen of the Galaxy, de bescheiden accuratesse van de Samurai, Flower Power en bodemloze funk.

Milou van Duijnhoven is een van de leden van makerscollectief La Isla Bonita. In 2017 maakten zij bij Frascati Producties de locatievoorstelling La Luche Libre. In december 2018 maakt La Isla Bonita bij Frascati Producties de voorstelling Atlantis.

van en met Milou van Duijnhoven kostuum Alana van den Berg geluid Leonardo Fontana Balparda coaching Felix Ritter

Fraslab goes Something Raw
Frascati zet aanstormend talent in de etalage. Twee keer per jaar krijgen vier theater- en dansmakers de mogelijkheid om een theatraal onderzoek van ongeveer 45 minuten te ontwikkelen en tonen aan een (professioneel) publiek. Deze editie met werk van Ariah Lester [Lester Arias] en Milou van Duijnhoven.

45 minuten