Online marketing- en communicatiemedewerker

Vacature online marketing- & communicatiemedewerker

Frascati is een toonaangevend theater en productiehuis in het hart van Amsterdam waar maken, vertonen en verbinden onlosmakelijk met elkaar zijn verweven. We zijn een ontmoetingsplek voor liefhebbers, makers, denkers en vernieuwers en beschikken over vier zalen in de Nes waar jaarlijks meer dan 500 (inter)nationale voorstellingen te zien zijn.

Frascati Producties geeft alle ruimte aan jonge, getalenteerde makers in hun ontwikkeling tot zelfstandige podiumkunstenaars. Frascati-makers zijn niet onder één noemer te vangen; ze werken multidisciplinair, vaak internationaal, zoeken cross-overs, zijn volstrekt eigenzinnig en bevragen de wereld. Jaarlijks realiseren we als grootste productiehuis van Nederland circa dertig (co)producties.

We programmeren en maken toonaangevend en vernieuwend werk in het centrum, op locatie in de stad en in ons eigen Pop-up Theater van Deyssel in Amsterdam Nieuw-West. We koesteren onze eigen productiehuismakers en vaste gezelschappen, maar zetten ook graag de deuren wijd open voor nieuwe stemmen. Want meer dan ooit lijkt de wereld behoefte te hebben aan verbeelding en verbinding.

Wij zoeken een online marketing- & communicatiemedewerker

Frascati is op zoek naar een enthousiaste collega die per 1 juni a.s. aan de slag gaat vanuit ons theater, een dynamische en creatieve plek in Amsterdam. Je werkt zelfstandig aan online campagnes en voert online de dialoog met onze community. Je komt onder aansturing van ons hoofd marketing & communicatie in een klein team met vier collega’s en werkt nauw samen met de afdelingen productie en programmering. Je past perfect bij ons als je een echte teamspeler bent, je je de komende jaren graag verder wilt ontwikkelen in je vak en je bovenop de nieuwste ontwikkelingen in het theaterveld wilt zitten.

Wat ga je doen?

Jij beheert de contentkalender en onderhoudt op dagelijkse basis alle social kanalen van Frascati en zo help je de komende jaren mee aan de versteviging van onze online community:

· Je denkt mee over online campagnes en draagt zorg voor de uitvoering ervan;

· Je bent verantwoordelijk voor de emailmarketing, social media marketing, SEO en SEA;

· Je analyseert en monitort het klantgedrag in samenwerking met ons digitale bureau, het hoofd publiekservice en de ICT-coördinator;

· Je draagt zorg voor webanalyse en conversie-optimalisatie;

· Je helpt, samen met je teamleden, de makers van het productiehuis bij het vertalen van het artistieke proces naar een passende marketing- en communicatiestrategie.

Wat vragen we van jou?

· Je hebt feeling met kunst, met theater en in het bijzonder met jonge creatieven;

· Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;

· Je hebt minimaal twee jaar ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie;

· Je hebt een scherp oog voor tekst en beeld;

· Je hebt ervaring met Mailchimp, Facebook Ads (must); ervaring met SEO, SEA, Adwords, Google Analytics, Peppered platform is een pre;

· De volgende competenties zijn op jou van toepassing: accuraat, analytisch, initiatiefrijk en sterk in samenwerken.

Wat bieden we jou?

· Een afwisselende baan, 36-40 uur, in een dynamische en informele werksfeer;

· Een salaris in schaal V (min. € 2.287,00 - max. € 3.394,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband) conform de CAO Toneel en Dans.

Solliciteren?

· Stuur je motivatiebrief en cv, o.v.v. online marketing- & communicatiemedewerker, ter attentie van: Jola Klarenbeek (zakelijk directeur), aan: sollicitaties@frascatitheater.nlDeadline is vrijdag 30 april a.s.

· Frascati zoekt ook voor haar personeelsbestand actief naar verscheidenheid in afkomst en achtergrond; de kracht van diversiteit behoeft geen nadere uitleg. Kandidaten die zich hierin herkennen en die ons kunnen versterken roepen wij op te reageren.

· Mail voor meer informatie het hoofd marketing & communicatie: petravandermeulen@frascatitheater.nl.