© Bas Adriaans

Into the night

Theatergroep Suburbia
Thu 24 Nov ’22 - Sat 26 Nov ’22
Een lovestory. Zou je denken.
Thu 24 Nov ’22
-
Sat 26 Nov ’22

Een vrouw en een man. Beide van kleur. Niet onbelangrijk. 
De vrouw filmregisseur, de man acteur. Ook niet onbelangrijk.
Ze komen thuis na een première van haar. 
Terwijl de vrouw bij thuiskomst direct naar het balkon loopt om een sigaret op te steken maakt de man de tosti’s klaar om hun nachtelijke roes te verzachten. 
Hun muzikale stille handelingen tonen het ongezegde. 

Voor de buitenwereld zijn ze jong en succesvol. Maar eenmaal thuis vallen ze keihard in een neerwaartse spiraal die uitmondt in een relatiecrisis. Het begin van een lange slapeloze nacht tussen de twee geliefden.

Maar… als je dacht dat dit een lovestory is, dan heb je het mis. Dit is een verhaal over jonge mensen van nu die door de buitenwereld op hun gekleurde identiteit worden beoordeeld. Kan hun relatie en ook deze voorstelling bestaan buiten het stempel dat anderen op hen drukken? Zal hun liefde altijd gekleurd zijn? Of mag dit gewoon een lovestory zijn?

Into the night is vrij geïnspireerd op de Netflix Original film Malcom and Marie.

Over Ada Ozdogan

Talentvol theatermaker Ada Ozdogan is gefascineerd door personages die zich ontworstelen aan de blik van anderen en die vechten voor hun eigen identiteit. Ada’s voorstellingen zijn intens visuele belevenissen en een feest van herkenning voor de generatie twintigers en dertigers van nu. 

concept, script en regie Ada Ozdogan