Een Carnaval

Een Carnaval

Jessie l'Herminez / ATD / Regie

theater

Over

Dit jaar studeren Jessie L’Herminez (Regisseur), Lisanne Bovée (Scenograaf), Rutger Bouwman (Geluidsontwerp), Jorik Damman (Technische Productie) en Emma Boots (Productieleiding) af met de voorstelling Een Carnaval.

Een Carnaval is een nieuw maskerritueel waarin we de zin van onzin vieren. U bent van harte welkom om dit feest van dwazen voor dwazen bij te wonen en al dan niet gelouterd terug de wereld in te stappen. Trek uw stoute schoenen aan en zet een masker op om er een af te zetten.

'Aan de domheid valt niet te ontsnappen. Maar wij kunnen van onze domheid een persoonlijke, unieke domheid maken. Als wij toch moeten falen, laten wij dan op een zo hoog mogelijk niveau falen. Als wij toch vallen, dan zingend. Door zo kleurig en veelzijdig mogelijk dom te zijn, ontsnappen wij aan de banale grijsheid en de stijfheid, de twee gevaarlijkste kanten van de domheid. Laten wij van de domheid onze sterkste kant maken.' 
- Matthijs van Boxsel

'La laaa la la la la la la la laaa la la la la la la la laaa la la la la la laa la la la la la laaa' 
- Guus Meeuwis

regie Jessie L’Herminez* scenografie Lisanne Bovée* dramaturgie Doke Pauwels geluidsontwerp Rutger Bouwman* lichtontwerp Yuri Schreuders licht-assistentie Ole Griffioen technische productie Jorik Damman* productieleiding Emma Boots* productie-assistentie Zita de Vos & Jesse Korte spel Anne Fé de Boer, Dennis Tiecken, Sieger Baljon, Saskia van der Sluis, Luciana Moncalvo, Cecillia Augusteijn, Sam Poelsma, Willemijn Bakker, Rosa Griffioen, Tatja Peters, Farrida Kassim, Femke van Duijn, Wouter van Waning, Lorentine van Tijn, Hans Hellingwerf, Cees Hansen, Fleur de Graaf, Sanne Withagen, Eva van der Gragt muziek Tie Schellekens muzikaal advies Hellen Vissers geïnspireerd op teksten van o.a. Anton van Duinkerken, Matthijs van Boxsel, Desiderius Erasmus, Samuel Beckett, Alan Watts met dank aan Rick Busscher, Toos van der Arend, Suzan Boogaerdt, Florian Hellwig, Marianne Huibers, Arien de Vries, Jannes Noorman, Marc Schrader, JP van Ruitenbeek en Jordy Zoet.

*Afstudeerders