Cuckoo

di 20 t/m do 22 november

Cuckoo

Jaha Koo / CAMPO

Korean with English subtitles
performance

Over

Tot waar reikt de wijsheid van een Koreaanse rijstkoker?
 
In Cuckoo deelt de Zuid-Koreaanse theatermaker/componist Jaha Koo de scène met drie niet-menselijke performers: rijstkokers.
De gehackte, sprekende rijstkokers – van het merk Cuckoo – zijn Koo’s gesprekspartners in pijnlijk grappige dialogen over het eenzame leven waar Koreaanse jongeren mee te kampen hebben. Want hoe groei je op in een prestatiegerichte en hoogtechnologische maatschappij waar sociaal isolement, jeugdwerkloosheid en zelfdoding hoogtij vieren?
  
Jaha Koo is voor het eerst te gast in CAMPO. Na een opleiding theaterstudies aan de Korea National University of Arts in Seoul, trok hij naar DasArts in Amsterdam. In zijn werk onderzoekt hij de performativiteit van multimedia en probeert hij op basis van menselijke verhalen en politieke situaties nieuwe theatervormen te ontwikkelen.
 
concept, regie, tekst, muziek & video Jaha Koo performance C1, C2, C3 & Jaha Koo hacker cuckoo Idella Craddock scenografie, digitale ondersteuning & foto Eunkyung Jeong dramaturgisch advies Dries Douibi productie Kunstenwerkplaats Pianofabriek coproductie Bâtard Festival uitvoerend producent CAMPO met de steun van CAMPO, STUK, BUDA, DAS & SFAC
 
 

Makers

Jaha Koo is voor het eerst te gast in CAMPO. Na een opleiding theaterstudies aan de Korea National University of Arts in Seoul, trok hij naar DasArts in Amsterdam. In zijn werk onderzoekt hij de performativiteit van multimedia en probeert hij op basis van menselijke verhalen en politieke situaties nieuwe theatervormen te ontwikkelen.

€15 / €11,50
Frascati 2 / 60 minuten
Tickets online €1 goedkoper