Coronaprotocol Frascati

Coronaprotocol Frascati 

Laatste update 29-11-21

Werkend volgens het coronaprotocol en met inachtneming van de  RIVM-richtlijnen heeft Frascati nieuwe huisregels opgesteld voor bezoekers, medewerkers en bespelers om zo een veilige omgeving te kunnen creëren. 

Coronatoegangsbewijs
Frascati werkt n.a.v de huidige coronamaatregelen voorlopig met het coronatoegangsbewijs. Voorstellingbezoek is dus alleen mogelijk wanneer je, naast je kaartje, in het bezit bent van een geldig coronatoegangsbewijs. Bij de inloop wordt niet alleen je kaartje maar ook het coronatoegangsbewijs gecontroleerd in combinatie met je legitimatiebewijs.  Meer informatie over het coronatoegangsbewijs, zie ook www.frascatitheater.nl/coronatoegangsbewijs
 
Kaartverkoop 
Koop je toegangskaarten online. Het is ook mogelijk om op de desbetreffende voorstellingsdag kaarten te kopen aan de kassa wanneer een voorstelling niet is uitverkocht. We sturen bezoekers een dag voorafgaand aan de voorstelling via een servicemail informatie toe over de huisregels en gang van zaken voor, tijdens en na de voorstelling. 
 
Mondkapjes 
Het dragen van een mondkapje is sinds 28 november 2021 (weer) verplicht in theaters.
 
1.5 meter en vaste zitplaatsen
Het hanteren van de 1,5 meter maatregel en vaste zitplaatsen is sinds 28 november 2021 (weer) verplicht in theaters.

Bij gezondheidsklachten, zoals hoesten, koorts en/of benauwdheid, verzoeken wij je om niet te komen. Je kunt je afmelden via 020-6266866 op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur of vanaf een uur voor aanvang voorstelling. Wil je ons in het weekend bereiken? Je kunt je afmelden via 020-6266866 of mailen naar  kassa@frascatitheater.nl

Inloop in Frascati 1,2 en 3 
Bij de ingang van de avondkassa wordt jouw ticket, het coronatoegangsbewijs en je legitimatie gecontroleerd. In de zaal kun je zelf je plaats uitzoeken. Vanwege de ruimere tijd die we nodig hebben voor de controle begint de inloop en kaartcontrole doorgaans 20 minuten voor aanvang van de voorstelling.
 
Plaatstoewijzing in Frascati 4 
Bij de ingang van de avondkassa wordt jouw ticket, het coronatoegangsbewijs en je legitimatie gecontroleerd. In de zaal kun je zelf je plaats uitzoeken. Vanwege de ruimere tijd die we nodig hebben voor de controle begint de inloop en kaartcontrole doorgaans 20 minuten voor aanvang van de voorstelling. 
 
Frascati Café 
Frascati Café en het restaurant zijn open. Voor openingstijden en reserveren klik hier. Is er een voorstelling op zondag of maandag? Dan is de keuken dicht en is het café geopend 1 uur voor aanvang. In Frascati Café volgen we de regels van de rijksoverheid omtrent coronamaatregelen.
 

FAQ - Frascati en coronamaatregelen 

  • Hoe zorgt Frascati voor de veiligheid van de bezoekers en medewerkers rondom een voorstellingsbezoek? 

Een voorstelling bezoeken bij Frascati kan alleen op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs. Frascati neemt extra hygiënemaatregelen. Voorafgaand aan de voorstelling sturen wij alle bezoekers meer informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften. 

  • Is de kassa geopend bij voorstellingen? 

Ja, de kassa is geopend. Bestellen van tickets doe je online, maar het is mogelijk op de dag van de voorstelling nog een kaartje te kopen aan onze kassa wanneer een voorstelling niet is uitverkocht. Onze telefonische informatielijn is te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 17:00 uur via 020-6266866. 

  • Is er een wachtlijst?

Wil je naar een uitverkochte voorstelling? Meld je een uur voor aanvang bij de kassabalie om de mogelijkheden te bespreken en eventueel op de wachtlijst te worden gezet. We delen aan de avondkassa wachtlijstnummertjes uit.  

  • Ik heb kaarten voor een voorstelling die niet door kon gaan vanwege de coronamaatregelen en heb nog geen bericht over de afwikkeling ontvangen.

Alle klanten die tickets hebben gekocht voor een afgelaste voorstelling worden de aankomende periode geïnformeerd over de afwikkeling. Wij gebruiken hiervoor het mailadres waarmee je de tickets hebt gekocht. 

  • Kan ik reserveren voor het café?

Het is momenteel niet mogelijk om te reserveren voor het café. Een uur voor aanvang is het mogelijk om een drankje te drinken in het café.