coronaprotocol

 

Werkend volgens het coronaprotocol en met inachtneming van de  RIVM-richtlijnen  heeft Frascati nieuwe huisregels opgesteld voor bezoekers, medewerkers en bespelers om zo een veilige omgeving te kunnen creëren. 
 
Kaartverkoop 
Koop je toegangskaarten online. Het is ook mogelijk om op de desbetreffende voorstellingsavond vanaf 19:00 uur kaarten te kopen aan de avondkassa wanneer een voorstelling niet is uitverkocht. Bij de entree vind de verplichte gezondheidscheck plaats. Bezoekers worden tevens gevraagd bij entree van het theater hun handen te desinfecteren en de 1,5m afstandsregel in acht te nemen, ook ten aanzien van het Frascati-personeel. Houd je ticket, bij voorkeur geprint, bij de hand bij binnenkomst van het theater. We sturen bezoekers een dag voorafgaand aan de voorstelling via een servicemail informatie toe over de huisregels en gang van zaken voor, tijdens en na de voorstelling. 
 
Afstand, hygiëne en luchtventilatie 
 
Mondkapjes verplicht 
 
Het dragen van een mondkapje in ons theater verplicht. Voor meer informatie over de verplichting zie  deze pagina van de rijksoverheid. 
 
Houd voldoende afstand en heb geduld met elkaar, alleen dan kan een bezoek aan Frascati veilig en vertrouwd aanvoelen. De tribunes zijn uit de zaal verwijderd waardoor Frascati een alternatieve zaalopstelling kan bieden waarbij de minimale afstand van 1,5 meter tussen aanwezigen gewaarborgd kan worden. Frascati zorgt voor een regelmatige intensieve schoonmaak van de contactoppervlakken en toiletten. Frascati volgt het protocol opgesteld door de branchevereniging voor klimaatinstallaties REHVA. De zalen van Nes 63 en Nes 71 worden nu alléén nog maar met buitenlucht gekoeld of verwarmd. Er vindt dus géén recirculatie plaats van aanwezige lucht. 
 
Bij gezondheidsklachten, zoals hoesten, koorts en/of benauwdheid, verzoeken wij je om niet te komen. Je kunt je afmelden via 020-6266866 op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur en van 19:00 uur tot aanvang voorstelling. Wil je ons in het weekend bereiken? Je kunt je afmelden via 020-6266866 van 19:00 uur tot aanvang voorstelling of mailen naar  kassa@frascatitheater.nl 
 
Plaatstoewijzing in Frascati 1,2 en 3 
Je wordt na ontvangst en controle van jouw ticket bij de kassa door een medewerker van Frascati naar je plaats geleid. Op aanwijzing van het Frascati-personeel (niet eerder) mag je plaatsnemen op de aan jou toegewezen plaats. Deze placering is bindend en stoelen mogen niet verschoven worden. De inloop en kaartcontrole begint doorgaans 15 minuten voor aanvang van de voorstelling. 
 
Plaatstoewijzing in Frascati 4 
Je wordt na ontvangst en controle van jouw ticket bij de ingang van Frascati 4 door een medewerker van Frascati naar je plaats geleid. Op aanwijzing van het Frascati-personeel (niet eerder) mag je plaatsnemen op de aan jou toegewezen plaats. Deze placering is bindend en stoelen mogen niet verschoven worden. De inloop en kaartcontrole begint doorgaans 15 minuten voor aanvang van de voorstelling. 
 
Frascati Café 
Frascati café is vanaf woensdag 9 juni geopend rondom de voorstellingen. Het is conform de coronamaatregelen geopend tot 22:00 uur. Vanaf vrijdag 11 juni is ook de keuken weer open! Woensdag 9 en donderdag 10 juni is het café geopend vanaf 19:00 uur. Vanaf vrijdag 12 juni is ook onze keuken weer in bedrijf en is het café geopend vanaf 17:00 uur. Is er een voorstelling op zondag of maandag dan is de keuken dicht en is het café geopend vanaf 19:00 uur. In Frascaticafé volgen we de regels van de rijksoverheid 
 
Veelgestelde vragen over Frascati en coronamaatregelen 
 
Ik heb kaarten voor een voorstelling die niet door kon gaan vanwege de maatregelen tegen het coronavirus en heb nog geen bericht over de afwikkeling ontvangen? 
Alle klanten die tickets hebben gekocht voor een afgelaste voorstelling zijn onlangs per mail geïnformeerd over de afwikkeling. We hebben het mailadres gebruikt waarmee je de tickets hebt gekocht. Wanneer je nog geen bericht hebt ontvangen (check voor de zekerheid even je spambox) laat het ons dan weten via  info@frascatitheater.nl.  Mogelijk is er bij de verzending iets niet goed gegaan. 
 
Kan ik reserveren voor de voorstellingen die nu geprogrammeerd staan? 
Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus is het alleen mogelijk kaarten online te kopen via onze webshop. Lukt het onverhoopt niet online te bestellen laat het ons dan weten via info@frascatitheater.nl Dan helpen we je om jouw boeking alsnog in orde te maken zodat je vervolgens kan betalen en de tickets per mail toegestuurd krijgt. 
 
Hoe zorgt Frascati voor de veiligheid van de bezoekers en medewerkers rondom een voorstellingsbezoek? 
Frascati zorgt voor afstand, extra hygiënemaatregelen. Voorafgaand aan de voorstelling sturen wij alle bezoekers meer informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften. Echter wij zijn voor het naleven van de richtlijnen afhankelijk van het gedrag van ons publiek; houd afstand en heb geduld met elkaar. 
 
Is de avondkassa geopend bij voorstellingen? 
Ja, de avondkassa is weer geopend. Bestellen van tickets doe je online, maar het is ook mogelijk op de avond van de voorstelling nog een kaartje te kopen aan onze avondkassa wanneer een voorstelling niet is uitverkocht. Onze telefonische informatielijn is te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 17:00 uur via 020-6266866 
 
Is er een wachtlijst? 
Nee, we werken op het moment niet met een wachtlijst bij voorstellingen die zijn uitverkocht.