coronaprotocol

Maatregelen
18 juni 2020 opende Frascati weer haar deuren voor bespelers en publiek. Werkend volgens het coronaprotocol en met inachtneming van de RIVM-richtlijnen heeft Frascati nieuwe huisregels opgesteld voor bezoekers, medewerkers en bespelers om een veilige omgeving te kunnen creëren.

Kaartverkoop
Toegangskaarten kunnen alleen voorafgaand aan de voorstelling online via de website van Frascati worden gekocht. Het is niet mogelijk om voorafgaand aan het theaterbezoek kaarten te kopen aan de kassa.

Medewerkers voeren op veilige wijze ticketcontroles uit. Houd je ticket, bij voorkeur geprint, bij de hand bij binnenkomst van het theater.

We sturen bezoekers een dag voorafgaand aan de voorstelling via een servicemail informatie toe over de huisregels en gang van zaken voor, tijdens en na de voorstelling.

Minimaal 1,5 meter afstand
Houd je tijdens jouw bezoek aan de richtlijnen van het RIVM: dus houd minimaal 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers.

De tribunes zijn uit de zaal verwijderd waardoor Frascati een alternatieve zaalopstelling kan bieden waarbij de minimale afstand van 1,5 meter tussen aanwezigen gewaarborgd kan worden.

Frascati ziet toe op het maximum aantal personen dat tegelijkertijd in de ruimte aanwezig mag zijn.

Looproutes en plaats toewijzing
Om het houden van afstand eenvoudiger te maken zijn er looproutes (veelal eenrichtingsroutes) aangegeven in het theater. Deze routes dien je te volgen. Ook dien je de aanwijzingen van het Frascati-personeel te allen tijde op te volgen.

Op aanwijzing van het Frascati-personeel (niet eerder) mag je plaatsnemen op de aan jou toegewezen plaats. Deze placering is bindend, stoelen mogen niet verschoven worden.

Hygiëne

Gaarne bij binnenkomst in het theater de handen te desinfecteren bij de aanwezige desinfecteerzuil. Schud geen handen, was je handen regelmatig met water en zeep.

Frascati zorgt voor een regelmatige intensieve schoonmaak van de contactoppervlakken en toiletten.

Bij gezondheidsklachten, zoals hoesten, koorts en/of benauwdheid, verzoeken wij je om niet te komen. Je kunt je afmelden via 020-6266866 op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur. Wil je ons in het weekend bereiken? Stuur dan een email naar kassa@frascatitheater.nl


Veelgestelde vragen over Frascati en coronamaatregelen

Ik heb kaarten voor een voorstelling die niet door kon gaan vanwege de maatregelen tegen het coronavirus en heb nog geen bericht over de afwikkeling ontvangen?
Alle klanten die tickets hebben gekocht voor een afgelaste voorstelling zijn onlangs per mail geïnformeerd over de afwikkeling. We hebben het mailadres gebruikt waarmee je de tickets hebt gekocht. Wanneer je nog geen bericht hebt ontvangen (check voor de zekerheid even je spambox) laat het ons dan weten via info@frascatitheater.nl Mogelijk is er bij de verzending iets niet goed gegaan.

Kan ik reserveren voor de voorstellingen die nu geprogrammeerd staan?
Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus is het alleen mogelijk kaarten online te kopen via onze webshop. Lukt het onverhoopt niet online te bestellen laat het ons dan weten via info@frascatitheater.nl Dan helpen we je om jouw boeking alsnog in orde te maken zodat je vervolgens kan betalen en de tickets per mail toegestuurd krijgt.

Hoe zorgt Frascati voor de veiligheid van de bezoekers en medewerkers rondom een voorstellingsbezoek?
Frascati zorgt voor afstand, extra hygiënemaatregelen en een heldere routing. Voorafgaand aan de voorstelling sturen wij alle bezoekers meer informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften.

Is de avondkassa geopend bij voorstellingen?
Nee, de avondkassa is voorlopig nog niet geopend. Bestellen van tickets doe je online. Vanaf 18 juni is onze telefonische informatielijn weer te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 17:00 uur via 020-6266866