coronaprotocol

Frascati gesloten
Ook Frascati is tot en met 20 april gesloten voor publiek ten gevolge van de coronamaatregelen. Met alle kaartkopers wordt contact opgenomen door onze publieksservice.

Werkend volgens het coronaprotocol en met inachtneming van de RIVM-richtlijnen heeft Frascati nieuwe huisregels opgesteld voor bezoekers, medewerkers en bespelers om zo een veilige omgeving te kunnen creëren.

Kaartverkoop
Koop je toegangskaarten bij voorkeur voorafgaand aan de voorstelling online, omdat er beperkt plek is. Het is ook mogelijk om op de desbetreffende voorstellingsavond vanaf 19:00 uur kaarten te kopen aan de avondkassa. Bezoekers worden gevraagd bij entree van het theater hun handen te desinfecteren en de 1,5m afstandsregel in acht te nemen, ook ten aanzien van het Frascati-personeel. Houd je ticket, bij voorkeur geprint, bij de hand bij binnenkomst van het theater. We sturen bezoekers een dag voorafgaand aan de voorstelling via een servicemail informatie toe over de huisregels en gang van zaken voor, tijdens en na de voorstelling.

Afstand, hygiëne en luchtventilatie

Mondkapjes verplicht

Het dragen van een mondkapje in ons theater is  vanaf 1 december 2020 verplicht. Voor meer informatie over de verplichting zie deze pagina van de rijksoverheid.

Houd voldoende afstand en heb geduld met elkaar, alleen dan kan een bezoek aan Frascati veilig en vertrouwd aanvoelen. De tribunes zijn uit de zaal verwijderd waardoor Frascati een alternatieve zaalopstelling kan bieden waarbij de minimale afstand van 1,5 meter tussen aanwezigen gewaarborgd kan worden. Frascati zorgt voor een regelmatige intensieve schoonmaak van de contactoppervlakken en toiletten. Frascati volgt het protocol opgesteld door de branchevereniging voor klimaatinstallaties REHVA. De zalen van Nes 63 en Nes 71 worden nu alléén nog maar met buitenlucht gekoeld of verwarmd. Er vindt dus géén recirculatie plaats van aanwezige lucht.

Bij gezondheidsklachten, zoals hoesten, koorts en/of benauwdheid, verzoeken wij je om niet te komen. Je kunt je afmelden via 020-6266866 op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur en van 19:00 uur tot aanvang voorstelling. Wil je ons in het weekend bereiken? Je kunt je afmelden via 020-6266866 van 19:00 uur tot aanvang voorstelling of mailen naar kassa@frascatitheater.nl

Plaatstoewijzing in Frascati 1,2 en 3
Je wordt na ontvangst en controle van jouw ticket bij de kassa door een medewerker van Frascati naar je plaats geleid. Op aanwijzing van het Frascati-personeel (niet eerder) mag je plaatsnemen op de aan jou toegewezen plaats. Deze placering is bindend en stoelen mogen niet verschoven worden. De inloop en kaartcontrole begint doorgaans 15 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Plaatstoewijzing in Frascati 4
Je wordt na ontvangst en controle van jouw ticket bij de ingang van Frascati 4 door een medewerker van Frascati naar je plaats geleid. Op aanwijzing van het Frascati-personeel (niet eerder) mag je plaatsnemen op de aan jou toegewezen plaats. Deze placering is bindend en stoelen mogen niet verschoven worden. De inloop en kaartcontrole begint doorgaans 15 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Frascati Café
I.v.m de aangescherpte corona maatregelen is Frascati Café gesloten.

Veelgestelde vragen over Frascati en coronamaatregelen

Ik heb kaarten voor een voorstelling die niet door kon gaan vanwege de maatregelen tegen het coronavirus en heb nog geen bericht over de afwikkeling ontvangen?
Alle klanten die tickets hebben gekocht voor een afgelaste voorstelling zijn onlangs per mail geïnformeerd over de afwikkeling. We hebben het mailadres gebruikt waarmee je de tickets hebt gekocht. Wanneer je nog geen bericht hebt ontvangen (check voor de zekerheid even je spambox) laat het ons dan weten via info@frascatitheater.nl Mogelijk is er bij de verzending iets niet goed gegaan.

Kan ik reserveren voor de voorstellingen die nu geprogrammeerd staan?
Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus is het alleen mogelijk kaarten online te kopen via onze webshop. Lukt het onverhoopt niet online te bestellen laat het ons dan weten via info@frascatitheater.nl Dan helpen we je om jouw boeking alsnog in orde te maken zodat je vervolgens kan betalen en de tickets per mail toegestuurd krijgt.

Hoe zorgt Frascati voor de veiligheid van de bezoekers en medewerkers rondom een voorstellingsbezoek?
Frascati zorgt voor afstand, extra hygiënemaatregelen. Voorafgaand aan de voorstelling sturen wij alle bezoekers meer informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften. Echter wij zijn voor het naleven van de richtlijnen afhankelijk van het gedrag van ons publiek; houd afstand en heb geduld met elkaar.

Is de avondkassa geopend bij voorstellingen?
Ja, de avondkassa is weer geopend. Bestellen van tickets doe je bij voorkeur online, maar het is ook mogelijk op de avond van de voorstelling nog een kaartje te kopen aan onze avondkassa. Onze telefonische informatielijn is te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 17:00 uur via 020-6266866

Is er een wachtlijst?
Nee, we werken op het moment niet met een wachtlijst bij voorstellingen die zijn uitverkocht.