Coronaprotocol Frascati

Werkend volgens het coronaprotocol en met inachtneming van de  RIVM-richtlijnen heeft Frascati nieuwe huisregels opgesteld voor bezoekers, medewerkers en bespelers om zo een veilige omgeving te kunnen creëren. 

Coronatoegangsbewijs

Frascati gaat met het coronatoegangsbewijs werken om de nu toegestane 2/3e zaalcapaciteit te benutten. Hierdoor mogen we de 1,5 meter afstand achterwege laten. Vanzelfsprekend werken we wel met vaste zitplaatsen. Voorstellingbezoek is dus alleen mogelijk wanneer je, naast je kaartje, in het bezit bent van een geldig coronatoegangsbewijs. Bij de inloop wordt niet alleen je kaartje maar ook het coronatoegangsbewijs gecontroleerd in combinatie met je legitimatiebewijs.  Meer informatie over het coronatoegangsbewijs  zie ook www.frascatitheater.nl/coronatoegangsbewijs

Kaartverkoop 

Koop je toegangskaarten online. Het is ook mogelijk om op de desbetreffende voorstellingsavond vanaf 19:00 uur kaarten te kopen aan de avondkassa wanneer een voorstelling niet is uitverkocht. We sturen bezoekers een dag voorafgaand aan de voorstelling via een servicemail informatie toe over de huisregels en gang van zaken voor, tijdens en na de voorstelling. 

Mondkapjes 

Het dragen van een mondkapje is sinds 26 juni 2021 niet meer verplicht in theaters.

1.5 meter en ventilatie

Omdat we werken met het coronatoegangsbewijs en vaste zitplaatsen verplicht zijn hoeft binnen het theater de 1,5 meter niet meer aangehouden te worden. Frascati zorgt voor een regelmatige intensieve schoonmaak van de contactoppervlakken en toiletten. Frascati volgt het protocol opgesteld door de branchevereniging voor klimaatinstallaties REHVA. 

Bij gezondheidsklachten, zoals hoesten, koorts en/of benauwdheid, verzoeken wij je om niet te komen. Je kunt je afmelden via 020-6266866 op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur en van 19:00 uur tot aanvang voorstelling. Wil je ons in het weekend bereiken? Je kunt je afmelden via 020-6266866 van 19:00 uur tot aanvang voorstelling of mailen naar  kassa@frascatitheater.nl

Inloop in Frascati 1,2 en 3 

Bij de ingang van de avondkassa wordt jouw ticket, het coronatoegangsbewijs en je legitimatie gecontroleerd. In de zaal kun je zelf je plaats uitzoeken. Vanwege de ruimere tijd die we nodig hebben voor de controle begint de inloop en kaartcontrole doorgaans 20 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Plaatstoewijzing in Frascati 4 

Bij de ingang van de avondkassa wordt jouw ticket, het coronatoegangsbewijs en je legitimatie gecontroleerd. In de zaal kun je zelf je plaats uitzoeken. Vanwege de ruimere tijd die we nodig hebben voor de controle begint de inloop en kaartcontrole doorgaans 20 minuten voor aanvang van de voorstelling. 

Frascati Café 

Frascati Café en het restaurant zijn open. Voor openingstijden en reserveren klik hier. Is er een voorstelling op zondag of maandag? Dan is de keuken dicht en is het café geopend 1 uur voor aanvang. In Frascati Café volgen we de regels van de rijksoverheid omtrent coronamaatregelen, hier geldt dus de 1,5 meter-maatregel.

Veelgestelde vragen over Frascati en coronamaatregelen 

Hoe zorgt Frascati voor de veiligheid van de bezoekers en medewerkers rondom een voorstellingsbezoek? 

Een voorstelling bezoeken bij Frascati kan alleen op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs.  In lijn met de richtlijnen van de rijksoverheid verkopen wij niet meer stoelen dan 2/3 van de normale zaalcapaciteit. Frascati neemt extra hygiënemaatregelen. Voorafgaand aan de voorstelling sturen wij alle bezoekers meer informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften. Echter wij zijn voor het naleven van de richtlijnen afhankelijk van het gedrag van ons publiek; houd afstand en heb geduld met elkaar. 

Toen ik mijn tickets kocht werkten jullie nog niet met het coronatoegangsbewijs, nu wel. Wat nu?

Doordat theater draait om de gezamenlijke ervaring en theatermakers ernaar hunkeren hun uitingen te delen met zoveel mogelijk publiek is ervoor gekozen om na het bekend worden van de nieuwe richtlijnen ook bij voorstellingen die al in verkoop stonden extra tickets te gaan verkopen. We vragen je dan ook een geldig coronatoegangsbewijs mee te nemen als je de voorstelling komt bezoeken. Hoe je daaraan kunt komen kun je lezen op www.frascatitheater.nl/coronatoegangsbewijs. Lukt je dit onverhoopt niet, neem dan contact met ons op via info@frascatitheater.nl.

Is de avondkassa geopend bij voorstellingen? 

Ja, de avondkassa is geopend. Bestellen van tickets doe je online, maar het is mogelijk op de avond van de voorstelling nog een kaartje te kopen aan onze avondkassa wanneer een voorstelling niet is uitverkocht. Onze telefonische informatielijn is te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 13:00 en 17:00 uur via 020-6266866. 

Is er een wachtlijst?

Wil je naar een uitverkochte voorstelling? Meld je een uur voor aanvang bij de kassabalie om de mogelijkheden te bespreken en eventueel op de wachtlijst te worden gezet. We delen aan de avondkassa wachtlijstnummertjes uit.  

Ik heb kaarten voor een voorstelling die niet door kon gaan vanwege de coronamaatregelen en heb nog geen bericht over de afwikkeling ontvangen.

Alle klanten die tickets hebben gekocht voor een afgelaste voorstelling zijn onlangs per mail geïnformeerd over de afwikkeling. We hebben het mailadres gebruikt waarmee je de tickets hebt gekocht. Wanneer je nog geen bericht hebt ontvangen (check voor de zekerheid even je spambox) laat het ons dan weten via  info@frascatitheater.nl.  Mogelijk is er bij de verzending iets niet goed gegaan. 

Kan ik reserveren voor het café?

Wil je komen eten voorafgaand aan het café dan is het zeker mogelijk om een tafel te reserveren via info@frascaticafe.nl of op de dag dat je wilt komen na 16:00 uur telefonisch via 020-7516481. In het café volgen we de coronarichtlijnen die gelden voor de horeca.