• charlie stevens romana vrede

Who's afraid of Charlie Stevens?

wo 26 t/m za 29 juni

Who's afraid of Charlie Stevens?

Romana Vrede

theater

Over

Romana Vrede, Club Gewalt en Huub Laurens maakten samen met Bram Jansen (regie) en Ryan Djojokarso (choreografie) een levend kunstwerk over en met Charlie Stevens, de zwakbegaafde, ernstig autistische zoon van actrice en theatermaker Romana Vrede. Nu 15, fysiek 17 en mentaal 2, is Charlie niet schattig meer. Ze vertelt in haar voorstelling over de grillige, beproefde liefde voor haar zoon en voor de plaats die ze voor hem bevecht in onze samenleving.

Romana: “Ik ben een kunstenaar. Wij kunstenaars staan anders in het leven. Kunst gaat over dat gebied in onze verbeelding waar de ruimte volledig vrij is. Zo kijkt Charlie ook naar de wereld, helemaal onbevangen. Toen ik dat begreep, begreep ik Charlie ook veel beter.”

Who’s afraid of Charlie Stevens? is een voorstelling gemaakt uit dans, film en muziektheater. De non-verbale expressie voert de boventoon in deze voorstelling. De voorstelling speelde reeds eerder in 2016 en 2017 voor volle zalen.

muziek CLUB GEWALT: Robbert Klein en Amir Vahidi spel Romana Vrede, Dook van Dijck, Charlie Stevens, CLUB GEWALT: Robbert Klein, Loulou Hameleers, Gerty Van de Perre

€17 / €13,50
Frascati 1
Tickets online €1 goedkoper