Informatie over kaartverkoop

Informatie over kaartverkoop

  1. Online kaarten kopen
  2. Pin only
  3. Wachtwoord wijzigen
  4. Kaarten omruilen
  5. Kortingen
  6. Vol? Toch langskomen!
  7. Algemene voorwaarden

   

  Het coronaprotocol van Frascati. Lees hier meer

  Online kaarten kopen

  Kaarten voor alle voorstellingen van Frascati koop je (in de meeste gevallen)  via deze site. De betaling geschiedt dan via Mastercard, Visa of via IDEAL. Je kunt er voor kiezen de kaarten zelf uit te printen op een A-4 papier (Print-at-Home) of je kunt de gekochte kaarten afhalen aan de kassa.

  De kaarten via de optie Print-at-Home worden beschikbaar gesteld als een pdf document. PDF is een speciale bestandsindeling om documenten weer te geven. Je hebt Acrobat Reader van Adobe© nodig om de kaart af te drukken. Je kunt dit programma gratis downloaden via http://get.adobe.com/nl/reader/.

  Wanneer de optie Mobiel Ticket wordt aangeboden ontvang je de barcode in de opdrachtbevestiging per mail. Deze barcodes toon je op je mobiele telefoon bij de toegangscontrole. We vragen je de helderheid van je scherm op maximaal te zetten zodat de barcodes makkelijk gescand kunnen worden. Eventueel kun je er voor kiezen om de tickets in de bijlage van de mail te printen.

  Beschik je niet over een printer dan kunnen de (kopie)kaarten uitgedraaid worden bij onze kassa. Meld bij de kassa dat je voor de optie Print-at-Home hebt gekozen en geen printer hebt.

  Kopen via de site kan op twee manieren:
  1. Op de homepage klik je bij de voorstelling van je keuze op tickets, je wordt vervolgens doorgeleid naar de online kassa.
  2. Via de button agenda krijg je het overzicht van de voorstellingen van deze maand (en eventueel te selecteren volgende maanden). Daar kun je direct op tickets klikken en wordt je verder geleid naar onze online kassa.

  Wanneer er voor een voorstelling online geen kaarten meer te bestellen zijn dan loont het de moeite om te bellen met de kassa. Vaak is er nog een aantal extra plaatsen te reserveren.

  naar boven

  Pin Only
  Aan de kassa van Frascati van kan alleen met pin en credit card (Mastercard, Visa en American Express) betaald worden.

  naar boven

  Wachtwoord wijzigen
  Wanneer je voor het eerst inlogt in onze webwinkel krijg je een wachtwoord toegestuurd. Dit kun je eenvoudig opnieuw wijzigen in een voor jou makkelijk te onthouden wachtwoord. Via deze link kun je inloggen met jouw emailadres en het toegestuurde wachtwoord. Eenmaal ingelogd klik je op de button klantgegevens en zie je de mogelijkheid wachtwoord wijzigen. Klik daar op en dan kun je jouw wachtwoord wijzigen.

  naar boven

  Kaarten omruilen
  Frascati geeft geen restitutie van gekochte kaarten. Eventueel kunnen kaarten omgeboekt worden naar een andere datum waarop de voorstelling bij Frascati speelt. Dat kan telefonisch via de centrale kassa.  Omboeken naar een andere voorstelling van een ander gezelschap is helaas niet mogelijk.

  naar boven

  Kortingen

  • Stadspas, CJP, iedereen < 27 jaar, groepskorting vanaf 10 personen, ouder dan 27 jaar: € 3,50 korting per kaartje.
  • Studenten van alle kunstvakopleidingen krijgen vanaf een half uur voor aanvang, € 5,- korting op een kaart op vertoon van hun studentenpas. Reserveren is dan niet mogelijk.
  • Mensen in het bezit van een sprintpas krijgen vanaf een half uur voor aanvang, € 5,- korting op een kaart. Reserveren is dan niet mogelijk.
  • De groepskorting vanaf 10 personen, jonger dan 27 jaar is eveneens € 6,- per kaartje.

  naar boven

  Vol? Toch langskomen!
  Bij volgereserveerde voorstellingen opent Frascati vanaf een uur voor aanvang de wachtlijst direct bij de desbetreffende avondkassa. Niet afgehaalde kaarten worden een half uur voor aanvang van de voorstelling doorverkocht.

  naar boven

  Algemene voorwaarden
  Klik hier voor de (deels tijdelijke) algemene voorwaarden

  naar boven

   
   

   

   

Openingstijden Kassa

Telefonisch reserveren en vragen over kaartverkoop via 020-626 68 66

di t/m vr:  13:00 - 17:00 uur
za:         19:00 - aanvang voorstelling.

Kassabalie
di t/m za open vanaf 19.00 uur tot aanvang voorstelling. De kassa sluit na aanvang van de laatste voorstelling.