Informatie over kaartverkoop

 

Direct online kaarten kopen
Kaarten voor alle zalen van Frascati (1, 2, 3 en 4) of de Frascati programmering in de Brakke Grond koop je met korting via deze site. Online gekochte kaarten zijn in de meeste gevallen 2 euro goedkoper.
De betaling geschiedt dan via Mastercard, Visa  of via IDEAL. Wanneer je tot vijf werkdagen voor aanvang van de voorstelling kaarten via internet koopt, dan worden deze thuisgestuurd.

Daarna kunnen gekochte kaarten bij de kassa worden afgehaald.

Kopen via de site kan op twee manieren:

1. Op de homepage klik je bij de voorstelling van je keuze op , je wordt vervolgens doorgeleid naar de online kassa.

2. Via de button  krijg je het overzicht van de voorstellingen van deze maand (en eventueel te selecteren volgende maanden). Daar kun je direct op  klikken en wordt je verder geleid naar onze online kassa.

Wanneer er voor een voorstelling online geen kaarten meer te bestellen zijn dan loont het de moeite om te bellen met het Centraal Bespreekbureau. Vaak is er nog een aantal extra plaatsen te reserveren.

Wachtwoord wijzigen                                                                                                                                                                                                                      Wanneer je voor het eerst inlogt in onze webwinkel krijg je een wachtwoord toegestuurd. Dit kun je eenvoudig opnieuw wijzigen in een voor jou makkelijk te onthouden wachtwoord. Via deze link kun je inloggen met jouw emailadres en het toegestuurde wachtwoord. Eenmaal ingelogd zie je de mogelijkheid wachtwoord wijzigen. Klik daar op en dan kun je jouw wachtwoord wijzigen.

Reserveren en/of kopen via de kassa
Kopen en/of reserveren van kaarten voor Frascati,  en de Brakke Grond kan ook via de kassa van de theaters in de Nes. Deze is gevestigd in Frascati. Na 19:30 tot aanvang voorstelling kun je terecht bij de avondkassa’s in de theaters zelf. De avondkassa’s zijn alleen geopend op voorstellingsdagen.

Kaarten omruilen
Frascati geeft geen restitutie van gekochte kaarten. Eventueel kunnen kaarten omgeboekt worden naar een andere datum waarop de voorstelling bij Frascati speelt. Dat kan telefonisch via de centrale kassa. Heeft u uw kaarten online gekocht dan vervalt bij omboeken de online korting van 2 euro per kaartje en moet u deze bijbetalen. Omboeken naar een andere voorstelling van een ander gezelschap is helaas niet mogelijk.

Kortingen
Koop uw kaarten online en ontvang € 2,- korting op elk kaartje.

Stadspas, CJP, iedereen < 27 jaar, groepskorting vanaf 10 personen, ouder dan 27 jaar: € 3,50 korting per voorstellingskaartje.

Studenten van alle kunstvakopleidingen en krijgen vanaf een half uur voor aanvang, € 5,- korting op een voorstellingskaart. Reserveren is dan niet mogelijk.

Mensen in het bezit van een sprintpas krijgen vanaf een half uur voor aanvang, € 5,- korting op een voorstellingskaart. Reserveren is dan niet mogelijk.

De groepskorting vanaf 10 personen, jonger dan 27 jaar is eveneens € 5,- per voorstellingskaartje.
 

Openingstijden

Afwijkende openingstijden tijdens de feestdagen. De kassa is rondom de feestdagen enkel telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:00 uur.Gesloten op 25, 26 december en 1 januari

telefonisch
Maandag van 11-17:00
Dinsdag tot en met vrijdag van 11-19:30
Zaterdag 17:00 – 19:30 uur

Kassabalie
di t/m za 17:00 –19:30 of aanvang voorstelling

Avondkassa’s

Frascati
Nes 63
Telefoon: 020 626 68 66

De Brakke Grond
Nes 45
Telefoon: 020 622 90 14

Vol? Toch langskomen!
Bij volgereserveerde voorstellingen opent Frascati vanaf een uur voor aanvang de wachtlijst direct bij de desbetreffende avondkassa. Niet afgehaalde kaarten worden een half uur voor aanvang van de voorstelling doorverkocht.

Algemene voorwaarden
Klik hier
voor de algemene voorwaarden.