• breken degasten

Breken

vr 19 & za 20 april

Breken

DeGasten

theater

Over

De fysieke voorstelling BREKEN van jongerentheater DEGASTEN gaat over verlangen naar intimiteit. Waarom generen wij ons voor emoties? Hoe dichtbij mag een ander komen? En als een ander lichaam daadwerkelijk dichterbij komt, hoe goed kunnen wij dit aan?

DEGASTEN werkt voor deze voorstelling samen met experts op het gebied van ongemak, namelijk pubers en jongeren met een verstandelijke beperking van zorginstelling Cordaan. DEGASTEN maakt fysiek en beeldend theater met jongeren, dicht op de huid van het publiek met actuele, grootstedelijke verhalen vanuit de belevingswereld van de spelers. De voorstellingen zijn sterk associatief, meeslepend en muzikaal. BREKEN is een samenwerking met theater LeBelle.

artistiek leiding & regie Elike Roovers en Rutger Esajas muzikale compositie DJ Lovesupreme tekst Eva de Wit kostuums Gerbrand Bos spel Bram Flick, Chanan Molenaar, Daphne Masé, Dori van Isveld, Emilio Pramatarov, Juliette Talakua, Kilian Visser, Mingus Kramer, Nabil Benkers, Saul Bargai, Wail Hegazy, Jay Henareh, Sander Koridon.

€15 / €11,50
Frascati 1
Tickets online €1 goedkoper