• radio van deyssel 8 hanna timmers

Radio van Deyssel #8: Wie we zijn

za 06 & zo 07 juni

Radio van Deyssel #8: Wie we zijn

Hanna Timmers / Frascati Producties i.s.m. Rochdale

Nederlands
theater

Over

Vanuit Pop-up Theater van Deyssel in de Lodewijk van Deysselstraat zoeken theatermaker Hanna Timmers en social designer Luca van Slagmaat naar de (on)vertelde verhalen van de buurt. Na zeven afleveringen, met daarin zeer uiteenlopende gasten en vertellingen, is het nu tijd de community die rondom Radio van Deyssel is ontstaan in het licht te zetten. 

Luisterwandeling
Ga mee op een luisterwandeling door de Van Deyssel. Volg de gele lijn door de buurt, kijk om je heen, ontmoet elkaar op afstand en luister naar de verhalen van de mensen die hier wonen. Wie zijn de mensen die zich hier lang geleden of pas sinds kort nestelden? Hoe geven we ons leven vorm in een tijd waarin we op onszelf en de buurt zijn teruggeworpen? 

Podcast Radio van Deyssel
Wil of kun je niet komen wandelen in de Van Deyssel? Luister dan vanaf 12 juni naar de aangepaste podcastversie op deze pagina.

concept en regie Hanna Timmers social design Luca van Slagmaat spel Kyra Bououargane, Remco Melles en jonge en oudere buurtbewoners muziek en liedtekstenKyra Bououargane techniek Tom Brinkkemper met dank aan Rochdale, Bakkerij de Eenvoud, de Buurtkeuken, Cascoland, Gemeente Amsterdam, Vooruit en alle buurtbewoners die we spraken

Makers

€7,50
Pop-up Theater van Deyssel
diverse aanvangstijden