60

di 17 maart

60

Amos Ben-Tal / OFFprojects in coproductie met ICK Amsterdam

language no problem
dans

Over

60 is een unieke samenwerking tussen choreograaf Amos Ben-Tal, zijn danserscollectief OFFprojects en het dansgezelschap ICK Amsterdam.

Zij nemen het publiek mee in een meditatieve ervaring over de sociale aspecten en persoonlijke beleving van tijd. Met een stortvloed aan beweging, geluid, licht en woorden trekken Ben-Tal en de dansers het begrip vakkundig uit elkaar. In een tijdsbestek van zestig minuten deelt het publiek momenten van verstilling, druk, hoop en verlangen waarin niet alleen de structuur maar ook het mysterie van tijd wordt blootgelegd.

OFFprojects van choreograaf en componist Amos Ben-Tal staat bekend om zijn multidisciplinaire voorstellingen en uitzonderlijke uitvoeringskwaliteiten.

Na een aantal succesvolle producties waaronder de voorstelling Howl (winnaar Dioraphte Dansprijs 2016) i.s.m. Spinvis, bundelt het gezelschap nu zijn krachten met de dansers van ICK Amsterdam.

Sinds 2018 initiëren OFFprojects en ICK Amsterdam verschillende samenwerkingsprojecten. ICK Amsterdam, o.l.v. Emio Greco & Pieter C. Scholten, is een platform voor hedendaagse dans in Amsterdam dat internationale dansvoorstellingen produceert, samenwerkingen aangaat met gastkunstenaars en tal van research- en educatieve projecten initieert.

concept OFFprojects choreografie, muziek en gedicht Amos Ben-Tal artistiek advies Yvan Dubreuil dansers Milena Twiehaus, Genevieve Osborne, Aurélie Cayla, Luca Cacitti, Wolf Govaerts (OFFprojects) en Arad Inbar, Edward Lloyd, Sophia Dinkel, Maxine van Lishout, Hannah Kriesmair (ICK). productie OFFprojects in coproductie met ICK Amsterdam mede mogelijk gemaakt door Korzo producties Julidans, CC Heidelberg financieel ondersteund door Fonds Podiumkunsten

€17 /€13,50
Frascati 1
Tickets online €1 goedkoper
Installatie Seconds

In Frascati 3 kan voorafgaand aan of na afloop van 60 de installatie Seconds bezocht worden.

de voorstelling is opgenomen in het aanbod van We Are Public.