• morgen werd alles anders

Morgen werd alles anders

Morgen werd alles anders

Frascati Producties / Yinka Kuitenbrouwer

theater

Over

Een documentair onderzoek, een intieme voorstelling, over het al dan niet krijgen van kinderen, onze verantwoordelijkheid voor de toekomst en de prijs van vooruitgang

Na onder andere het bejubelde HonderdHuizen maakt Yinka Kuitenbrouwer opnieuw een documentaire voorstelling. Ditmaal gaat ze persoonlijke gesprekken en ontmoetingen aan met mensen uit verschillende generaties. Ze vertrekt vanuit haar eigen zorgen over de toekomst, en de twijfels die dit bij haar oproept over het al dan niet krijgen van kinderen.

'Het is op geabstraheerd niveau wat Kuitenbrouwer met haar hele voorstelling beoogt: een compositie van toekomstzorgen, onheilspellend, dissonant, grillig en onverwacht mooi.'

Theaterkrant over Morgen Werd Alles Anders

In een intieme setting creëert Yinka een auditieve, associatieve en persoonlijke voorstelling voor iedereen die wel eens kijkt naar morgen.

spel en creatie Yinka Kuitenbrouwer geluidsontwerp en scenografie Wannes Deneer coaching Laura van Dolron dramaturgie Ruth Mariën lichtontwerp en techniek Geert Vanoorlé bouw decor Tim Vanhentenryk een productie van vzw moed in coproductie met Frascati, Vooruit en De Grote Post met dank aan alle gesprekspartners die meewerkten aan dit project.

Makers

Actrice en theatermaakster Yinka Kuitenbrouwer (Amsterdam 1990) verzamelt verhalen: belevenissen, herinneringen, zorgen en verlangens van mensen zoals jij en ik. Deze verhalen schikt ze bijéén tot intieme vertelvoorstellingen over het leven anno nu, voorstellingen die raken in hun eenvoud en herkenbaarheid en die tegelijk het persoonlijke overstijgen. Kenmerkend voor Kuitenbrouwers’ werk, of ze nu in een klassiek stuk speelt of een kleinschalige huiskamerperformance, is haar open en directe manier van spelen, van mens tot mens.

Pers

 
60 minuten
Première

Do 19 sep première

FEEST

FISSA SEIZOENSOPENING - za 21 sep 22:30 – 03:00 in Frascati Café. Toegang gratis